Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in onze workshop. Ik ben Rauric Schelvis, een marketingprofessional met liefde voor data. Onze workshop Google Analytics is dé manier om kennis te maken met het onlinemarketingvak en inzicht te krijgen in de resultaten van jouw online marketing.

Wat leer je tijdens de workshop Google Analytics?

Ben jij een ondernemer of communicatiemedewerker en wil je graag meer uit je bedrijf halen? Dan kun je niet om het internet heen. De mogelijkheden van online marketing zijn grenzeloos. Maar er is één ultieme tool om te meten of je het gewenste resultaat bereikt: Google Analytics.

Tijdens onze workshop duik je met onze hulp in de online omgeving van Google Analytics. Wij leren je hoe je data verzamelt en interpreteert, welke KPI's je nodig hebt om je online succes te meten, hoe je weet welke doelgroep je website bezoekt en wat hun zoekgedrag is. Ook helpen wij je ontdekken via welke online kanalen je het beste gevonden wordt. Tevens laten we je zien waar kansen en verbeteringen liggen.

Wat kan je na afloop van de workshop?

  • Na afloop van de workshop ken jij Google Analytics net zo goed als je broekzak;
  • Je kunt op basis van data strategische beslissingen maken, en interpreteren wat die voor jouw online succes betekenen;
  • Je bent in staat om je bevindingen op professionele wijze te rapporteren aan jouw klanten of werkgever.

Vragen? Dan kun je terecht bij William. Bel hem via 0187 609 555 of stuur een mail naar william@webnl.nl.

Bij annulering van de inschrijving rekenen wij 50% van de totaalsom. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om één van je collega's naar onze workshop te laten komen! Wanneer annulering van de inschrijving binnen een week voor dato van de workshop plaatsvindt, zijn wij genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.