Hoi! Wij zijn Arie Vogelaar en Jeroen Terhoeve en samen geven wij de workshop SEO Advanced. Tijdens deze workshop duiken we diep in de wondere wereld van zoekmachineoptimalisatie. Ben jij regelmatig bezig met SEO en wil je hier graag meer over weten? Wij leren je op toegankelijke en vermakelijke wijze hoe je een échte pro in SEO wordt!

Wat leer je tijdens onze workshop SEO Advanced?

We gaan bij deze workshop uit van cursisten met een redelijke basiskennis. Je hoeft beslist geen expert te zijn, maar we verwachten wel dat je enige ervaring hebt.

Tijdens onze workshop gidsen wij je door de complexe wereld van Search Engine Optimization. We geven je tips, tricks en SEO-hacks, en delen onze best practices met jou. Van het bedenken van relevante LSI-keywords tot het fetchen van SEO-pagina's, en van het verrichten van technische nulmetingen tot het integreren van SEO-clusters om je zoekwoordonderzoek te professionaliseren: na afloop van de workshop ben je helemaal bijgespijkerd.

Wat beheers je na afloop van de workshop?

 Na afloop van onze workshop ben je in staat om:

  • Zoekwoordonderzoek te verrichten als een echte pro;
  • SEO-pagina's te schrijven waar Google blij van wordt;
  • SEO-clusters te bouwen die je SEO-strategie maximaal laten scoren;
  • Een hogere domeinautoriteit te genereren voor je website;
  • SEO-pagina's sneller te laten indexeren door Google;
  • Gratis tools te gebruiken voor zoekmachineoptimalisatie;
  • Korte metten te maken met enkele onuitroeibare SEO-mythes;
  • Resultaten te analyseren, interpreteren en rapporteren.

Na afloop van onze workshop ontvang je van ons de WebNL SEO-checklist. Hierop vind je alles wat je nodig hebt om het ultieme SEO-succes te behalen.

Wil jij een kampioen in SEO worden? Schrijf je nu in voor de workshop SEO Advanced op onze WebNL Academy!

De workshop start om 11:30 en duurt tot 17:00 uur. Een heerlijke lunch is inbegrepen en we sluiten af met een vragenronde in de vorm van een gezellige borrel.

Je kunt de workshop los boeken voor €299,-.Vragen? Neem contact op met Elise via 0187 609 555 of stuur een mail naar elise@webnl.nl.

Bij annulering van de inschrijving rekenen wij 50% van de totaalsom. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om één van je collega's naar onze workshop te laten komen! Wanneer annulering van de inschrijving binnen een week voor dato van de workshop plaatsvindt, zijn wij genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.