Sta jij te springen om je online klantbeleving verbeteren? Ik ben Daniël de Wit, UX engineer bij WebNL. Ik specialiseer me in onderzoek naar de ervaringen van klanten tijdens het gebruik van websites, webshops en applicaties. En ik leer jou graag hoe je die ervaringen kunt verbeteren.

Wat leer je tijdens de workshop?

Klanten verwachten steeds meer wanneer het om online dienstverlening gaat. Een website online zetten en er vanuit gaan dat bezoekers deze optimaal ervaren is niet meer voldoende. Na een negatieve ervaring kiezen klanten er gemakkelijk voor om je website of webshop te verlaten. Een applicatie waarin gebruikers niet kunnen vinden wat ze zoeken, openen ze geen tweede keer.

Ik leer je hoe het anders kan en hoe je uiteindelijk meer klanten bindt aan je website, webshop of applicatie. Door te kijken wat jouw klanten nodig hebben en wat zij tijdens het gebruik van jouw producten ervaren, leer je waar obstakels liggen in hun klantreis en hoe je die kunt wegnemen. Het herkennen van obstakels voor je klanten is niet moeilijk, maar vereist wel een vernieuwende denkwijze die ik je graag wil meegeven tijdens deze workshop.

Wat kan je na afloop van de workshop?

  • Je kunt een profiel schetsen van jouw ideale klant om te voorzien in zijn of haar behoeften;
  • Je weet hoe je de reis van jouw klant in kaart kunt brengen zodat je obstakels kunt herkennen;
  • Je hebt de kennis om op basis van best practices te zien waar kansen voor het oprapen liggen;
  • Je gaat jouw website, webshop of applicatie testen met echte mensen en echte feedback verzamelen;
  • Je ontvangt handvatten om een optimale klantbeleving op te nemen in de strategie van jouw onderneming.

Op 5 november 2020 staat deze workshop gepland. De workshop start om 11:30 tot 17:00 uur. Een heerlijke lunch is inbegrepen en we sluiten af met een vragenronde in de vorm van een gezellige borrel.

Je kunt de workshop los boeken voor €299,-.Vragen? Neem contact op met Elise via 0187 609 555 of stuur een mail naar elise@webnl.nl.

Bij annulering van de inschrijving rekenen wij 50% van de totaalsom. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om één van je collega's naar onze workshop te laten komen! Wanneer annulering van de inschrijving binnen een week voor dato van de workshop plaatsvindt, zijn wij genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.