Meer leren over de ins en outs van digitale marketing? Volg de Masterclass Online Marketing bij de WebNL Academy! Tijdens 8 verschillende workshops vertellen onze webprofessionals je alles wat je nodig hebt om online succes te bereiken met jouw organisatie.

De Masterclass Online Marketing bestaat uit de volgende workshops:

Wat leer je tijdens deze masterclass

We onthullen onmisbare tips en tricks die je direct kunt toepassen om je organisatie online op te laten vallen. Van inspirerende bedrijfsfotografie tot conversiegerichte Google Ads-campagnes. Je leert hoe je (potentiële) klanten kunt bereiken en kunt binden aan jouw merk door diverse tools in te zetten. Ook ontdek je hoe je statistieken moet analyseren om je strategie te bepalen. Je gaat dus naar huis met creatieve input en verrassende inzichten voor jouw aanpak op het gebied van online marketing.

Na afloop van de Masterclass Online Marketing

  • Weet je hoe je een strategische basis kunt leggen met storytelling om een sterk merk te bouwen;
  • Weet je hoe je creativiteit kan inzetten bij verschillende vraagstukken;
  • Ben je in staat om direct aan de slag te gaan met de belangrijkste socialmediakanalen en social advertising, ook in videovorm;
  • Heb je inzicht in de analyse van statistieken via Google Analytics en weet je hoe je een doelgerichte Google Ads-campagne kunt opzetten;
  • Ontvang je een handig e-book met de besproken tips en tricks voor digitale marketing;
  • En kun je jezelf online marketeer noemen! 

De masterclass is bedoeld voor..

...alle professionals die zich dagelijks bezighouden met online marketing, zoals communicatiemedewerkers en -adviseurs, ondernemers en socialmediamanagers. En natuurlijk voor iedereen die interesse heeft in het vak en zijn of haar organisatie wil laten groeien!

Wil jij meer uit online marketing halen en ben je benieuwd welke kansen je kunt benutten? Wacht dan niet langer en schrijf je in voor onze Masterclass Online Marketing! Kies je voor de gehele masterclass, dan betaal je slechts €249,- per workshop. 

Eerst meer informatie opvragen? Dan kun je terecht bij William. Bel hem via 0187 609 555 of stuur een mail naar william@webnl.nl. Het is ook mogelijk om de Masterclass Online Marketing in huis te boeken, dus vraag gerust naar de mogelijkheden!

Bekijk de workshops

Je kunt onze workshops ook los boeken voor €299,- per workshop. Zie hier het overzicht met workshops.