Creativiteit is een belangrijk onderdeel van het dagelijks werk van bijna iedereen. Het is onmisbaar binnen iedere werkomgeving waar er van mensen wordt verwacht dat zij met oplossingen komen. Of dat nou de zorg, het onderwijs, de politiek, de techniek of de zakelijke dienstverlening is ... creativiteit helpt je verder, maakt het werk leuker en brengt oplossingen dichterbij.

Maar creativiteit doet ook een beroep op competenties, zoals flexibiliteit, fantasie, inleving en het vermogen om oplossingsgericht te denken. En dat heeft niet iedereen van nature in zich. Maar dat kan iedereen wel leren.

Wat leer je tijdens de workshop Creativiteit?

WebNL heeft speciaal voor iedereen die creatiever wil leren denken een workshop samengesteld die niet alleen de theorie achter creativiteit blootlegt, maar daar ook een aantal praktische stappen aan verbindt, waardoor creativiteit geen ongrijpbaar begrip meer is, maar een hele praktische manier om mee aan de slag te gaan. Je leert onder andere:

  • wat creativiteit is en hoe je het kan inzetten
  • verschillende technieken om vraagstukken op een niet alledaagse manier te benaderen
  • verschillende technieken om een creatief idee te bedenken
  • een praktische brainstormtechniek die gegarandeerd een creatief idee oplevert

'Ik heb al een paar trainingen bij jullie gevolgd allemaal super, maar deze staat bij mij op Nr. 1!'

Nathalie de Bleijser - Santas koffie B.V.

Wat kan je na afloop van de workshop?

Je wordt voorzien van een enorme hoeveelheid inspiratie, ideeën en werkvormen, waardoor het niet alleen makkelijker wordt om creatief te zijn, maar waardoor je bovendien zin krijgt om met lastige vraagstukken aan de slag te gaan. Simpelweg omdat het leuk wordt gemaakt om creatieve oplossingen te bedenken. Zeker als je dat proces onder controle hebt.

Na deze workshop kijk je op een andere manier dan vroeger naar de problemen en de uitdagingen op je pad, je ontwikkelt een andere manier van werken en je zit nooit meer zonder inspiratie.

Bij annulering van de inschrijving rekenen wij 50% van de totaalsom. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om één van je collega's naar onze workshop te laten komen! Wanneer annulering van de inschrijving binnen een week voor dato van de workshop plaatsvindt, zijn wij genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.