Hoi! Ik ben Roy van der Groef. Ik ben een internetmarketeer bij WebNL met een passie voor "snackable" videocontent, YouTube en alles wat met online video te maken heeft. Oftewel: wij leren jou graag hoe je video kunt inschakelen voor jouw marketingstrategie. 

Wat leer je tijdens de workshop?

Video! Je kunt er niet meer omheen. Dagelijks bekijken zo'n 500 miljoen mensen video's op Facebook en Youtube. Ook door de komst van IGTV (Instagram TV) zijn er meer mogelijkheden dan ooit. Wij willen in onze workshop laten zien dat ook jij makkelijk kunt 'scoren' met online video. Zo leren wij, hoe ook jij, op een laagdrempelige manier waardevolle videocontent kunt maken én inzetten.

Wat kan je na afloop van de workshop?

  • Na afloop van onze workshop ben je in staat om zelf video's voor jouw business te maken, te bewerken en leer je over de mogelijkheden om deze goed in de markt te zetten;
  • Zo ben je in staat om met je smartphone al waardevolle content te creëren en leer je over handige bewerkingsapps. Ook leggen we je graag alle mogelijkheden uit van het adverteren op Youtube;
  • Daarnaast willen wij het taboe verwijderen rond 'zakelijk vloggen'. Want, hoe pak je dat eigenlijk aan? 

Vragen? Dan kun je terecht bij William. Bel hem via 0187 609 555 of stuur een mail naar william@webnl.nl.

Bij annulering van de inschrijving rekenen wij 50% van de totaalsom. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om één van je collega's naar onze workshop te laten komen! Wanneer annulering van de inschrijving binnen een week voor dato van de workshop plaatsvindt, zijn wij genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.