Hoi, ik ben Annick Schavemaker, aangenaam! Mijn specialisatie binnen WebNL ligt bij social media en contentcreatie. Met deze Instagram-workshop help ik ook jou graag verder met de Instagram-marketing voor je bedrijf.

Wat leer je tijdens de workshop?

Instagram is hét socialmedia-kanaal voor visual storytelling. Door de nieuwe functies zoals Instagram Stories en IGTV biedt Instagram mooie kansen voor ondernemers en is daarmee een goede aanvulling op jouw contentstrategie. Tijdens deze workshop leer je hoe je jouw verhaal het beste op een mooie visuele manier kunt vertellen met Instagram.

Wij onthullen handige tips en tricks die je direct kunt toepassen om jouw Instagram-account tot een succes te maken. Ontdek hoe je meer volgers krijgt, jouw content visueel aantrekkelijk maakt en hoe je een actieve community opbouwt. Je leert hoe je de statistieken moet analyseren om te bepalen wat wel of niet goed werkt en gaat naar huis met een hoop nieuwe creatieve input voor jouw Instagram-strategie.

Wat kan je na afloop van de workshop?

  • Je weet hoe je jouw Instagram-feed visueel aantrekkelijk kunt maken met smartphone-fotografie en handige apps;
  • Je hebt genoeg creatieve inspiratie om direct aan de slag te gaan met Instagram-marketing;
  • Je weet alles over de Instagram-functies zoals Instagram Stories en IGTV;
  • Je bent in staat om de statistieken van jouw Instagram-account te analyseren en je strategie te bepalen;
  • Je weet hoe je meer volgers krijgt en hoe je de interactie kunt verhogen;
  • Je ontvangt een handig e-book met de besproken tips en tricks voor Instagram.

Vragen? Dan kun je terecht bij William. Bel hem via 0187 609 555 of stuur een mail naar william@webnl.nl.

Bij annulering van de inschrijving rekenen wij 50% van de totaalsom. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om één van je collega's naar onze workshop te laten komen! Wanneer annulering van de inschrijving binnen een week voor dato van de workshop plaatsvindt, zijn wij genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.