Dus jij wilt

Wij zijn WebNL creative studios: jouw full stack digital media powerhouse op het snijvlak van strategie, communicatie en automatisering. Onze 50 professionals staan te trappelen om samen met jou succes te boeken!

AdWords Certified Partner

WebNL is Google Adwords Certified Partner. Al onze internet marketeers zijn gecertificeerd Google Adwords Qualified Professional en hebben jarenlange ervaring in het succesvol opzetten, beheren en optimaliseren van Adwords campagnes.

Google Adwords is het advertentieprogramma van Google, waarmee bezoekers via de betaalde zoekresultaten in Google naar uw website komen. Deze manier van zoekmachine marketing wordt ook wel search engine advertising (SEA) of zoekmachine adverteren genoemd.

Wat houdt Certified Partner in?

De certificering Adwords Certified Partner is een wereldwijd erkend bewijs dat de vakspecialist voldoet aan de eisen en kwalificaties die Google stelt. Op deze manier weet u zeker dat uw Adwords campagne effectief beheerd wordt. Wanneer u kiest voor een Adwords Certified Partner om uw Adwords campagne op te zetten en/of te beheren, kiest u voor een hoger rendement op uw investering.

De voordelen voor u

Naast de zekerheid van het kennisniveau van de internet marketeer, profiteert u bij de keuze voor een Adwords Certified Partner bovendien van 75 euro gratis tegoed bij het opstarten van een nieuwe campagne.

Wilt u advies over het opzetten van een nieuwe Adwords campagne of wilt u een bestaande campagne laten beheren en optimaliseren door de Internet Marketeers van WebNL? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bekijken samen met u de mogelijkheden en de te behalen winst in uw campagne(s).