BLOG

Nieuwe aanwinst voor iBoom


WN Internet Marketeers, 4 mei 2011

1 min

Het team van iBoom is verheugd met de komst van onze nieuwe internet marketeer Tim Kraaijvanger. Tim komt ons team versterken en gaat zich de komende tijd focussen op zoekmachineoptimalisatie, AdWords en het geven van trainingen en workshops.

Tim is een echte allrounder en heeft al de nodige praktijkervaring. Samen met zijn vriendin startte hij in 2009 de populair-wetenschappelijke nieuwssite Scientias.nl. In ruim een jaar tijd groeide deze site uit tot een succesvolle nieuwssite met meer dan 15.000 bezoekers per dag. Daarnaast was Tim hoofdredacteur van de website Android Planet en beheerde hij verschillende andere sites.

De afgelopen jaren leerde Tim alle ins en outs van Analytics en AdWords. Het was namelijk zijn doel om zoveel mogelijk bezoekers naar zijn sites te leiden, bijvoorbeeld door Analytics-cijfers op de juiste manier te analyseren en door effectieve campagnes op te zetten in AdWords. Vanaf nu zet Tim zijn kennis in voor huidige en toekomstige klanten van iBoom.

Wil je onze beste blogs in je mail ontvangen? Schrijf je net als ruim 3.000 anderen in voor onze maandelijkse mailing!

Wilt u van zoekers bezoekers maken? En van bezoekers klanten? Neem contact met ons op en ons team gaat voor u aan de slag!

Bovenstaande tekst is een kopie van het nieuwsbericht van iBoom.

WN Internet Marketeers

Wil jij weten hoe je online succesvol wordt?

Schrijf je dan in voor onze maandelijkse mailing.
Geen spam, beloofd!