Blog overzicht

Kennis is om te delen

Nieuwe site: Rijschool Academie

Rijinstructeur worden? Dan ben je bij de Rijschool Academie aan het juiste adres. Rijschool Academie heeft vijf vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Tilburg, Den Haag en Utrecht en geeft opleidingen tot rijinstructeur auto, rijinstructeur motor en rijinstructeur vrachtwagen.

WebNL ontwierp de nieuwe website van Rijschool Academie. De focus ligt duidelijk op converteren. Samen met de online marketeers is nagedacht om bezoekers over te halen tot het aanvragen van een studiegids of het starten van een opleidingstraject.

De website van Rijschool Academie werkt uitstekend op mobiele apparaten. Mobile first! Oftewel: mobiel eerst! Bij WebNL geloven we dat binnen enkele jaren meer mensen een mobiel apparaat gebruiken om te internetten dan een laptop of computer. Daarom is een mobiele of responsive website van groot belang.

Site: http://www.rijschoolacademie.nl
Opgeleverd: 8 april 2015

Mobile first

Mobile first