80+ jaar ervaring, verpakt in 1 verhaal

Snoei is een klant die de gehele WebNL-experience heeft beleefd: van strategische sessie tot marketingplan. We startten het traject direct met een nieuwe strategie: hét startpunt voor de storytelling die daarop volgde. De allesomvattende pay-off we’ve got you covered staat centraal.

Klant

Snoei

Diensten

Met trots presenteren we een nieuwe strategie en uitstraling voor Snoei: dé expert in loodsen met een zeer rijke geschiedenis, al sinds 1935. 

Bekijk de website

Een frisse uitstraling, maar wel met aandacht voor de zeer rijke geschiedenis van dé expert in loodsen. Al sinds 1935!

Wij ervaren prettige contacten met korte lijnen en een hele goede inhoud. WebNL weet wat wij willen en vertaalt dat in goede producten!
Wim Verhoeks, Snoei

Upgrade van de huisstijl

Op basis van de strategie en storytelling is de bestaande huisstijl voorzien van een upgrade. Natuurlijk is de nieuwe website ook geheel in deze stijl ontworpen. De belangrijkste call to action is ‘word een dealer’. Ook laat de site op praktische wijze zien dat de loodsen op allerlei manieren gebruikt kunnen worden. Om de livegang te vieren, kwamen alle medewerkers van de werkplaats naar WebNL voor een feestelijke lancering!

Mensen in beeld

Als hecht familiebedrijf is het heel belangrijk om de medewerkers in beeld te brengen. Daarom hebben we in samenwerking met BEELDKRACHT aansprekende sfeerfoto’s en teamfoto’s gemaakt, die nu schitteren op de homepage. Ook ontwikkelen we binnenkort een mooie bedrijfsfilm.