Een vacatureplatform voor iedereen

Voor uitzendbureau Actief Werkt! heeft WebNL 3 vacaturewebsites gebouwd, gericht op verschillende doelgroepen. Zo is de website van Actief Werkt! ontworpen voor een praktisch geschoolde doelgroep, terwijl het Actief Student-platform juist op jongeren is gericht. Ook realiseerden we voor Actief Interim in België onlangs een nieuwe website én gingen we aan de slag met een uitdagend automatiseringstraject.

Klant

Actief werkt!

Diensten

Met gebruiksvriendelijke websites, een conversiegerichte marketingstrategie én een knallend design streven we naar meer sollicitaties voor uitzendbureau Actief Werkt!.

Bekijk de website

Bekijk actief.be

Of bekijk het nieuwe label van Actief Werkt!, speciaal voor studenten:

Actiefstudent.nl 

Geen zin om zelf te zoeken? Wees altijd op de hoogte van de nieuwste banen met het Vacature alert. 

WebNL heeft prachtig werk geleverd en dat allemaal perfect op tijd! Echt petje af!
Silvie van den Berg, Community Manager

Mobile first, second and third

Bij Actief Werkt! komt zo’n 50% van de bezoekers via mobiel en daar is het webdesign dan ook op afgestemd. Daarnaast hebben onze developers een koppeling gelegd tussen de website, het CMS en hun eigen Flex Management Systeem. Ook is er een Vacature Alert ingesteld, waarmee sollicitanten via de mail updates voor hun branche ontvangen.

Actief Student verovert heel Nederland

Om ook vacatures bij studenten onder de aandacht te brengen, lanceerden we een nieuw label: Actief Student. Het resultaat? Een gepersonaliseerde website met een heldere boodschap, een gebruiksvriendelijk interface en een unieke feature om vacatures te ‘swipen en liken’. Speciaal voor de jonge doelgroep.

Automatiseringstraject

Voor Actief Werkt! realiseerde ons technisch team tevens een automatiseringstraject. Hierbij koppelden we de websites met hun Applicant Tracking Systemen: Prato en Mpleo. Met een geoptimaliseerde sollicitatieflow als gevolg!