Interactief platform met groene producten

Meer groen op kantoor? Dan kun je terecht bij The Greencloud: hét interactieve platform met groene producten en decoratie voor jouw interieur. Van inspirerende content en eigen moodboards tot de uiteindelijke inrichting en zelfs het onderhoud van een groene werkplek.

Klant

The Greencloud

Diensten

In inspirerende Pinterest-stijl bouwden onze techneuten een ideaal platform voor groenarchitecten. Maar ook de administratieve processen en het relatie- en accountmanagement zijn volledig geoptimaliseerd en geautomatiseerd. 

Bekijk de website

Pinterest in een groen jasje

Word zelf groenarchitect in één klik

The Greencloud biedt alles in één, geheel in Pinterest-stijl! Als een ware groenarchitect kun je zelf planten intekenen op een plattegrond. En inmiddels hebben ook grote klanten als ProRail, La Place, UMC Utrecht en Zorginstelling Laurens dit topconcept ontdekt.

Processen automatiseren

The Greencloud automatiseert groenprojecten en interieurontwerpen. Maar zelf was Hydrozorg (het bedrijf achter dit concept) ook toe aan automatisering van hun eigen processen. Daar hebben wij een handje bij geholpen. Zo zorgden we allereerst voor een betere administratie dankzij een directe koppeling met het ExactOnline boekhoudpakket. Wanneer ze een klant of product toevoegen, komt dit automatisch beschikbaar in The Greencloud. En wanneer de klant een order samenstelt, sturen wij die vanuit The Greencloud weer terug naar ExactOnline.

Efficiëntere werkprocessen

Ook kunnen offertes nu sneller gemaakt worden én is het relatiemanagement door accountmanagement verbeterd. Verder helpt het platform natuurlijk om gemakkelijker ideeën uit te wisselen met de klant. Tijdens de zoektocht naar inspiratie log je namelijk direct in met een persoonlijk account. Projecten voor een klant inrichten en direct klaarzetten? Ook dat is zo gedaan!

Inspireren, creëren en faciliteren. Een groene werkplek ontwikkel je hier.

Product Information Management software

Wanneer je samenwerkt met allerlei leveranciers en producenten, is het belangrijk om ervoor te zorgen om alle diverse informatie alsnog op dezelfde manier te tonen. Daarom beheren wij voor The Greencloud PIM (Product Information Management) software waarin verschillende XML- en CSV-bronnen en API-koppelingen samenkomen, worden opgeschoond én worden voorzien van categorieën. Van daaruit wordt dit als een generiek geheel doorgestuurd naar ExactOnline. En - je raadt het al - vervolgens toont het interactieve platform dit automatisch op de juiste manier aan de klant.