Bedrijfsuitstraling

Van lokale installateur transformeerde Elektro Westhoeve naar een internationaal opererende hightech partner. Hoog tijd om de uitstraling van het bedrijf - zoals de naam, de website en de brochure - naar hetzelfde hoge niveau te tillen!

Klant

Wetec

Diensten

Voor installateur Elektro Westhoeve introduceerden we een internationale positionering, inclusief nieuwe bedrijfsnaam, huisstijl, website en marketing-uitingen.

Bezoek de website

 

Offline is de ‘zwarte vloot’ herkenbaar in de regio. Maar online gaat de naam Wetec de hele wereld over!

Bij Wetec bedenken we vandaag wat onze klanten morgen verder helpt. Bij Wetec maken we de toekomst!
Storytelling Wetec

Engineering the future

Via een strategische sessie ontdekten we dat er behoefte was aan een nieuwe naam, een goed verhaal en een representatieve uitstraling. Team creatief van WebNL ontwikkelde de naam Wetec, waarbij ‘We’ afkomstig is van Westhoeve en tegelijkertijd staat voor Wij. ‘Tec’ slaat uiteraard op technology; de kern van het vak waar zij zich mee bezig houden. De pay-off ‘Engineering the future’ maakt het verhaal compleet.

Nieuwe bedrijfsfilm

Op basis van de storytelling heeft BEELDKRACHT een bedrijfsfilm ontwikkeld, waarvoor tevens de synopsis en het script werden geschreven. Vanwege de groeiende internationale klantenkring van Wetec is deze bedrijfsfilm naar het Engels vertaald.

Beeldmerk, brochure en offline uitingen

Vervolgens werden alle uitingen vernieuwd. Het nieuwe beeldmerk vormde de basis voor alle middelen, zoals de stationary, een brochure, de gevelbelettering en de signing van het wagenpark. Ook werken we doorlopend aan de online marketing met een focus op arbeidsmarktcommunicatie.