'En dan ben je leraar' speelt in op de krapte in de arbeidsmarkt. Een succescampagne met 100+ deelnemende scholen.

In samenwerking met Driestar educatief en VGS - partijen uit het reformatorisch onderwijs - hebben wij het concept hiervoor uitgedacht en het platform opgezet. Het gehele traject werd op locatie door onze marketing consultant begeleid; van concepting tot uitvoering. 

Klant

Driestar Educatief

Diensten

Voor 'En dan ben je leraar' creëerden we een website, videocontent, talloze marketing-uitingen én de succesvolle marketingcampagne Uurtje voor de klas. 

Bezoek endanbenjeleraar.nl

Zowel in de online als offline marketinguitingen stellen leerlingen triggerende vragen aan jou als potentiële leraar. Een directe aanpak met veel resultaat! 

Alle ‘disciplines’ die je nodig hebt voor een succesvolle campagne heeft WebNL in huis. Dit zorgt ervoor dat je geen vertraging oploopt en dat alles goed op elkaar is afgestemd.
Hester Slob - Destijds Communicatieadviseur VGS

Kom jij een uurtje voor de klas?

Om meer interesse voor het onderwijs te wekken, openden meer dan 100 basisscholen en middelbare scholen twee weken lang hun deuren. Tijdens de unieke campagne 'Uurtje voor de klas' kon men namelijk ervaren hoe het is om les te geven aan een eigen klas. 

Campagne in de schijnwerper

Middels een uitgebreide marketingstrategie brachten we deze campagne onder de aandacht. Van posters op scholen tot ansichtkaarten en van Snapchat-advertenties tot e-mailmarketing. Alles om de doelgroep in beweging te krijgen! En met resultaat: het gestelde doel van 40 aanmeldingen werd overtroffen, want we ontvingen maar liefst 207 aanmeldingen, waaronder zelfs een bekende politicus.

Geen tijd voor tussenuren...

...we werken hard door! Want ook na de succescampagne werken we verder aan de naamsbekendheid van het platform: En dan ben je leraar. Bijvoorbeeld met quotes op Instagram, een hashtagstrategie en advertenties via Facebook en natuurlijk: nieuwe edities van Uurtje voor de klas! 

Bezoek de website