Succesvolle reislabels

De FST Group is een echt familiebedrijf dat zich binnen de reiswereld met veel succes richt op nichemarkten. Onder deze paraplu bevinden zich diverse reisbedrijven, waarvoor WebNL door de jaren heen allemaal een nieuwe website heeft gerealiseerd.

Dit zijn de labels:
Friendship Cruises
AmiGO Reizen
Amicitia Reizen
Hannick Reizen
NRK Cruises
Air Cruise Collection
Incento
Agroreizen

Maar... 8 verschillende websites. Komen er dan ook op maar liefst 8 manieren reserveringen binnen bij de FST Group? Nee, gelukkig niet! Daar hebben onze developers een efficiënte oplossing voor bedacht. De 8 maatwerkkoppelingen leiden namelijk allemaal naar 1 boeking-engine van de klant, zodat de reserveringen van alle labels op precies dezelfde manier binnenkomen.

 

Klant

FST Group

Diensten

Voor 8 verschillende reislabels ontwikkelden onze designers en developers diverse websites, ieder met een eigen boekingsproces op maat. 

Bezoek de FST-website

Voor ieder reislabel creëerden we een bijpassende online bestemming, waar zoeken & boeken héél eenvoudig is.

Eigen identiteit per label

Alle labels die onder de FST Group vallen, hebben een eigen identiteit, doelgroep en uitstraling. Dit vormde het uitgangspunt voor de ontwikkeling van de wireframes en designs. De opdracht die ons designteam kreeg, was om een platform te maken waarbij de verschillende doelgroepen optimaal kunnen navigeren door de betreffende site. 

Optimale reisbeleving

Beleving creëren was ook één van de uitgangspunten. Als bezoeker - en potentiële reiziger - moet je de reis als het ware al in je hoofd beleven. Om die reden geven we bezoekers bij specifieke reizen veel verrassende informatie. Zo kun je bij Agroreizen, onze meest recente creatie, in het reisprogramma al meteen ontdekken welke agrarische hotspots er op het programma staan. Reisinspiratie ten top dus! 

Boekingsproces op maat gemaakt

De technische realisatie van dit gehele project was een uitdagende klus voor ons team. We koppelden namelijk met het boekingsproces van een externe partij. Het boekingsproces moest per label geheel op maat worden gemaakt en optimaal schakelen met de backoffice van de FST Group. Een mooie opdracht voor onze techneuten!