Wordt jouw inbox ook overspoeld door nieuwsbrieven, mailings en andere e-mails die je vaak meteen weer verwijdert? Maar wil je wel graag op de hoogte blijven van wat er speelt in marketingland, op het gebied van graphic design of in de wereld van development? Dan is de WebNL WhatsApp nieuwsupdate zeker iets voor jou! Met onze nieuwsupdates ontvang je maandelijks alle WebNL-nieuwtjes in je broekzak.

Meld je aan voor onze WhatsApp nieuwsupdates

Ook de maandelijkse WebNL WhatsApp nieuwsupdates ontvangen? Meld je dan gemakkelijk en snel aan door de onderstaande QR-code te scannen. Scan de code met de camera van je telefoon en je linkt direct door naar ons WhatsApp-profiel. Daarnaast kun je je inschrijven door ons direct te WhatsAppen met je smartphone of via WhatsApp Web op je desktop. Het aanmeldbericht hebben we al voor je klaargezet, je hoeft alleen nog maar je naam in te vullen en op send te drukken. Vergeet ook niet ons nummer op te slaan in je contacten, bijvoorbeeld onder de naam ‘WebNL nieuwsupdates’. Zo makkelijk kan het zijn! Meld je aan voor onze nieuwsupdates en mis niets!

Meld je aanWebNL WhatsApp nieuwsupdates

Ontvang maandelijks interessante ontwikkelingen en nieuwtjes uit de creative studios

Soms zie je door de mailings je inbox niet meer. En daarom komen we nu met iets nieuws (snap je hem?): de WebNL WhatsApp nieuwsupdates! De maandelijkse updates staan bomvol interessante ontwikkelingen en nieuwtjes over ons vakgebied. Denk hierbij aan informatieve blogs, vette websites, verrassende campagnes en unieke kijkjes achter de schermen in de creative studios. 

In tegenstelling tot onze nieuwsbrief zijn de nieuwsupdates een stuk korter en compacter, maar natuurlijk net zo lekker weg te lezen. Ideaal om te checken in je lunchpauze, tijdens het uitlaten van de hond of in de rij voor de kassa. Echte snackable content noemen we dat! 

WebNL WhatsApp nieuwsupdates