WEBNL ACADEMY
SCHRIJF JE NU IN!

Dus jij wilt

Wij zijn WebNL creative studios: jouw full stack digital media powerhouse op het snijvlak van strategie, communicatie en automatisering. Onze 50 professionals staan te trappelen om samen met jou succes te boeken!

Doordachte keuzes op basis van data

Wat wij doen

Data-analyse

Bekijk projecten

Usability tests

Bekijk projecten

Website-optimalisatie

Bekijk projecten

Wanneer je het beste van het beste nastreeft, is een product eigenlijk nooit écht af. Want bij WebNL blijven we innoveren. We haken in op trends, ontwikkelingen en verbeteringen en we besteden doorlopend aandacht aan testen, analyseren en optimaliseren.

Statistieken laten pieken

Jouw ambitie om online succes te genereren geeft ons online marketing team een kick. Met behulp van data uit tools als Analytics, Adwords en Hotjar zetten we alles op alles om de conversie door het dak te laten gaan. We bekijken de statistieken en bepalen hoe het nóg beter kan. Dus wie weet domineert jouw merknaam binnenkort wel het internet. Ka-ching!

APK voor jouw website

Een kijkje nemen in het hoofd van je (potentiële) klanten is haast onmogelijk. Of toch niet? In ons pand vind je een speciaal LABS voor usability testing. Daar kun je de gebruiksvriendelijkheid van je website laten testen. Het resultaat? Verassende aanbevelingen, rechtstreeks aangeleverd door jouw potentiële bezoekers. Al deze inzichten verpakken wij tot een actiegericht advies, zodat jij direct aan de slag kunt.

Marketing als sleutel tot succes

Wil je weten hoe jij met een online marketing plan in de topresultaten van Google kan verschijnen? Of ben je benieuwd wat er uit ons onderzoek naar jouw bedrijf komt rollen? Trek de stoute schoenen (en een labjas) aan en stuur ons een berichtje.

 

Ga op onderzoek uit 

 

Hoogstaande cases

Case

Amarante Villas

Bekijk deze case

Case

Kadasterdata

Bekijk deze case