De trots van WebNL

Ons werk

Dat mensen steeds vaker een website bezoeken via een smartphone staat vast. Jaarlijks groeit het percentage mobiele bezoekers met gemiddeld 5%. Ook voor Yil’driz geldt dat het percentage mobiele bezoekers steeds groter wordt. In 2013 lag het aantal mobiele bezoekers nog op een gemiddelde van 20%, in 2014 is dat alweer uitgegroeid naar 25%. Dat de website ook de perfecte ervaring op mobiel moet hebben is dan ook meer dan logisch.

De mobiele variant van Yil’driz is een mooie etalage geworden van de lekkerste sauzen van Nederland. Je kunt eenvoudig swipen door het assortiment en wanneer een bezoeker zijn telefoon horizontaal houdt, verschijnt er de volgende melding: “Kantel uw smartphone, anders vallen de sauzen om ;-)”

Ken jij de sauzen van Yil’driz nog niet? Dan moet je ze zeker een keer proberen. Want de wereldsauzen van Yil’driz zijn voor mensen met smaak! Je vindt de sauzen in het schap van jouw supermarkt.

Ga naar de website: www.yildriz.nl (probeer het op zowel mobiel als desktop)

screenshot mobiel yildrizfles

 

Meer weten over dit project?

Bel of mail Rauric! Hij is een bevlogen internet marketeer met passie voor het web en vertelt je graag meer over deze weboplossing.

0187 609555
rauric@webnl.nl

Rauric Schelvis