We create...

Engaging digital
content and products

Bekijk onze cases
We create...

Engaging digital
content and products

Bekijk onze cases

Van Oordt is een full-service leverancier van portieverpakkingen, zoals suikersticks en creamersticks, maar ook vvan erpakte koekjes, broodbeleg en verfrissingsdoekjes. Zelfs portieverpakkingen met je eigen bedrijfslogo behoren tot de mogelijkheden. De bezoeker van Van Oordt heeft de keuze uit 10 verschillende productcategorieën.

Bekijk de website

Leadgeneratie

Van Oordt timmert al jaren aan hun online strategie. De aanvragen via de website stegen de laatste jaren flink, maar één onderdeel ontbrak nog: een responsive website. Op mobiele apparaten ontbrak de leadgeneratie nog compleet. Een afspraak maken kon wel, maar informatie aanvragen van een specifiek product werd toch wel erg lastig! Op de nieuwe website is dat probleem opgelost en kunnen bezoekers nu ook op mobiele apparaten informatie aanvragen.

Professioneel

Van Oordt is voorloper in de markt en daar hoort een website bij met een professionele uitstraling en ultiem gebruiksgemak. De oude website was nogal gedateerd, een frisse make-over was dus een echte must. Het nieuwe design is niet alleen fris, maar het sluit ook beter aan bij de verschillende doelgroepen van Van Oordt.

Krachtig marketingmiddel

Met de nieuwe website is Van Oordt klaar om door te groeien! Onze online marketeers gaan in samenwerking met de marketingafdeling van Van Oordt aan de slag om die stijgende lijn van de laatste jaren door te trekken. Al veel leuke ideeën liggen klaar om geïmplementeerd te worden...

Bekijk de website

Meer weten over dit project?

Bel of mail Rauric! Hij is een bevlogen internet marketeer met passie voor het web en vertelt je graag meer over deze weboplossing.

0187 609555
rauric@webnl.nl

Rauric Schelvis