case

Mocca d'Or


Wie van lekkere koffie houdt, kan zijn hart ophalen bij Mocca d’Or. Deze koffiebranderij, die gevestigd is in Zwolle en Breda, brandt namelijk al jarenlang de beste melanges met optimale smaakbeleving. Mocca d’Or biedt echter meer dan alleen bonen: er is een totaal koffieconcept beschikbaar. Dit loopt uiteen van bonen tot aan apparatuur en van servies tot aan koekjes.

De opdracht die door Mocca d’Or bij WebNL werd neergelegd was duidelijk: de huidige website moest een opfrisbeurt krijgen, maar wel de ultieme koffiebeleving blijven bieden aan gebruikers en tegelijkertijd eenvoudig te gebruiken zijn. Dankzij een goede samenwerking tussen het projectteam van WebNL en het marketingteam van Mocca d’Or staat er een schitterend resultaat online.


Als je onze website bezoekt, dan moet je zin krijgen in die cappuccino met dat hartje erin en dat is perfect gelukt!

—Wouter Jansen van Velzen, Directeur-eigenaar


Mocca d'Or
Mocca d'Or

Een heerlijk aanbod

Filteren voor koffie

Er zijn tientallen smaken koffie verkrijgbaar bij Mocca d'Or en iedereen heeft natuurlijk een eigen voorkeur. 

Om te bepalen welke koffie het beste bij je past, hebben we een uitgebreid zoekfilter ingebouwd. Je kunt filteren op de samenstelling, op de intensiteit en op de smaak om zo tot jouw persoonlijke koffiematch te komen.

De grootste verbetering ten opzichte van de vorige website is dat we de koffie en de machines nóg beter presenteren. Dankzij een behoorlijke upgrade in sfeer en beleving is het bezoeken van de website van Mocca d'Or een feestje.

Om de optimale navigatie voor de website te bepalen, zijn onze internet marketeers in de statistieken van Mocca d'Or gedoken. Door te analyseren hoe bezoekers de website gebruiken en waar zij vastlopen, is een verbeterde navigatiestructuur tot stand gekomen.

  

Mocca d'Or
Mocca d'Or


Online beleving: Zien is beleven

Het zijn vaak de kleine dingen die van een prima beleving een topbeleving maken. Dat geldt ook voor de website van Mocca d'Or. We hebben namelijk gekozen voor subtiele animaties bij het inladen van de website. Ook zit er parallax scrolling in de website, wat een speels effect geeft aan het geheel.  

Daarnaast zijn er smartforms geïntegreerd in de nieuwe Mocca d'Or website. Als je het ene veld van het formulier invult, dan past het andere veld zich automatisch aan. Zo laat je bezoekers alleen de mogelijkheden zien die voor hen ook echt relevant zijn.

Meer weten over dit project?

Bel of mail met Jaap, hij is projectleider en hij vertelt je met alle liefde de ins en outs over deze weboplossing.

0187 609 555
jaap@webnl.nl