Workshop Google Ads & Analytics

Google Ads & Analytics

Google Ads & Analytics

Aangenaam! Wij zijn Arie Vogelaar en Jeroen Terhoeve, twee marketeers met een passie voor data en advertising. In onze masterclass Google Analytics- en Ads stomen wij je klaar voor een glansrijke carrière in online marketing.

Wat leer je tijdens de workshop Google Analytics en Google Ads?

Werk jij in de commerciële branche en wil jij de stap maken naar online marketing? Of ben jij een ondernemer die meer klanten wil bereiken op het web? Tijdens onze workshop maak je op interactieve wijze kennis met de marketingomgeving van Google. Je leert hoe je data verzamelt en interpreteert in Google Analytics, hoe je succesvolle marketingcampagnes bouwt in Google Ads, hoe je mensen kunt remarketen met advertentiebanners en hoe je de perfecte doelgroep samenstelt op basis van zoekwoordonderzoek.

Wat kan je na afloop van de workshop?

  • Na afloop van de workshop vind jij moeiteloos je weg in Google Analytics en Google Ads;
  • Je kunt data verzamelen, daar strategische beslissingen op baseren en je bevindingen op verantwoorde wijze presenteren aan jouw klanten of werkgever;
  • Ook kun je zoekwoordonderzoek verrichten en op basis daarvan succesvolle marketingcampagnes opzetten in Google Ads.

Deze workshop vindt plaats op donderdag 11 april of op 7 november van 11:30 tot 17:00 uur. Een heerlijke lunch is inbegrepen en we sluiten af met een vragenronde in de vorm van een gezellige borrel.

Je kunt de workshop los boeken voor €299,-.Vragen? Neem contact op met Elise via 0187 609 555 of stuur een mail naar elise@webnl.nl. 

 

Boek nu
Inschrijven

Inschrijfformulier

Tof dat je inschrijft! We bellen je snel om één en ander verder met je af te stemmen!

* verplicht veld