Workshop Instagram

Instagram

Instagram

Hoi, wij zijn Annick en Aksana, aangenaam! Onze specialisatie binnen WebNL ligt bij social media en content creatie. Samen hebben wij een Instagram-workshop ontwikkeld om je verder te helpen met jouw Instagram-marketing.

Wat leer je tijdens de workshop?

Instagram is hét socialmedia-kanaal voor visual storytelling. Door de nieuwe functies zoals Instagram Stories en IGTV biedt Instagram mooie kansen voor ondernemers en is daarmee een goede aanvulling op jouw contentstrategie. Tijdens deze workshop leer je hoe je jouw verhaal het beste op een mooie visuele manier kunt vertellen met Instagram.

Wij onthullen handige tips en tricks die je direct kunt toepassen om jouw Instagram-account tot een succes te maken. Ontdek hoe je meer volgers krijgt, jouw content visueel aantrekkelijk maakt en hoe je een actieve community opbouwt. Je leert hoe je de statistieken moet analyseren om te bepalen wat wel of niet goed werkt en gaat naar huis met een hoop nieuwe creatieve input voor jouw Instagram-strategie.

Wat kan je na afloop van de workshop?

  • Je weet hoe je jouw Instagram-feed visueel aantrekkelijk kunt maken met smartphone-fotografie en handige apps;
  • Je hebt genoeg creatieve inspiratie om direct aan de slag te gaan met Instagram-marketing;
  • Je weet alles over de Instagram-functies zoals Instagram Stories en IGTV;
  • Je bent in staat om de statistieken van jouw Instagram-account te analyseren en je strategie te bepalen;
  • Je weet hoe je meer volgers krijgt en hoe je de interactie kunt verhogen;
  • Je ontvangt een handig e-book met de besproken tips en tricks voor Instagram.

Deze workshop vindt plaats op 3 december van 11:30 tot 17:00 uur. Een heerlijke lunch is inbegrepen en we sluiten af met een vragenronde in de vorm van een gezellige borrel.

Je kunt de workshop los boeken voor €299,-.Vragen? Neem contact op met Elise via 0187 609 555 of stuur een mail naar elise@webnl.nl. 

 

Boek nu
Inschrijven

Inschrijfformulier

Tof dat je inschrijft! We bellen je snel om één en ander verder met je af te stemmen!

* verplicht veld