Workshop Masterclass IM

Volg 7 workshops en word online marketeer!

Masterclass IM

Meer leren over de ins en outs van online marketing? Volg de Masterclass Internet Marketeer bij de WebNL Academy! Tijdens 7 verschillende workshops vertellen onze webprofessionals je alles wat je nodig hebt om online succes te bereiken met jouw organisatie.

De Masterclass Internet Marketeer bestaat uit de volgende workshops:

Wat leer je tijdens deze masterclass

We onthullen onmisbare tips en tricks die je direct kunt toepassen om je organisatie online op te laten vallen. Van inspirerende bedrijfsfotografie tot conversiegerichte Google Ads-campagnes. Je leert hoe je (potentiële) klanten kunt bereiken en kunt binden aan jouw merk door diverse tools in te zetten. Ook ontdek je hoe je statistieken moet analyseren om je strategie te bepalen. Je gaat dus naar huis met creatieve input en verrassende inzichten voor jouw aanpak op het gebied van online marketing.

Na afloop van de Masterclass Internet Marketeer

  • Weet je hoe je een strategische basis kunt leggen met storytelling om een sterk merk te bouwen;

  • Weet je hoe je creativiteit kan inzetten bij verschillende vraagstukken;  

  • Ben je in staat om direct aan de slag te gaan met de belangrijkste socialmediakanalen en social advertising, ook in videovorm;

  • Heb je inzicht in de analyse van statistieken via Google Analytics en weet je hoe je een doelgerichte Google Ads-campagne kunt opzetten;

  • Ontvang je een handig e-book met de besproken tips en tricks voor internet marketing;

  • En kun je jezelf internetmarketeer noemen!

De Masterclass Internet Marketeer is bedoeld voor..

...alle professionals die zich dagelijks bezighouden met online marketing, zoals communicatiemedewerkers en -adviseurs, ondernemers en socialmediamanagers. En natuurlijk voor iedereen die interesse heeft in het vak en zijn of haar organisatie wil laten groeien!

Wil jij meer uit online marketing halen en ben je benieuwd welke kansen je kunt benutten? Wacht dan niet langer en schrijf je in voor onze Masterclass Internet Marketeer! Vanaf september 2019 starten we met de Masterclass. Kies je voor de gehele Masterclass Internet Marketeer, dan betaal je slechts €249,- per workshop. 

Eerst meer informatie opvragen? Dan kun je terecht bij Elise. Bel haar via 0187 609 555 of stuur een mail naar elise@webnl.nl. Het is ook mogelijk om de Masterclass Internet Marketeer in huis te boeken, dus vraag gerust naar de mogelijkheden!

Bekijk de workshops

Je kunt onze workshops ook los boeken voor €299,- per workshop. Zie hier het overzicht met workshops.

Boek nu
Inschrijven

Inschrijfformulier

Tof dat je inschrijft! We bellen je snel om één en ander verder met je af te stemmen!

* verplicht veld