Gemiddeld spenderen we 90.000 uren van ons leven aan werk. Dan is het wel zonde, als je niet kan genieten van je werk. Heel veel mensen ervaren geen werkgeluk. Ze werken omdat er geld binnen moet komen, ze kunnen bijna hun bed niet uitkomen, of hebben last van stress.

In Japan sterven elk jaar 10.000 werknemers, ten gevolge van ernstige werkstress. Ze hebben er zelfs een naam voor: ‘Karoshi’ of ‘dood door overwerk’. Zo erg is het in Nederland gelukkig niet, en daar gaan we ook alles aan doen om dat te voorkomen.

Workshop WERKGELUK

Met de workshop WERKGELUK, krijg je tools om weer verliefd te worden op je werk, je passie te ontdekken en huppelend naar je werk te gaan.

We zullen aandacht geven aan werkplezier, voldoening en zingeving. Dit zijn drie factoren die belangrijk zijn voor werkgeluk. We hebben invloed op ons werkgeluk, en zullen daardoor innovatiever, relaxter en creatiever worden.

Tijdens de workshop WERKGELUK ontdek jij hoe je invloed kan hebben op jouw persoonlijke werkgeluk, hoe je dat door kan geven aan collega’s en aan mensen om je heen. Meer glimlach in jouw organisatie.