Op zoek naar een unieke en inspirerende vergaderlocatie op Goeree-Overflakkee? Laat je verrassen in de creative studios van WebNL in Stellendam.

Neem contact op!

Welkom in de creative studios!

Stap via de ingang, de coulisse, binnen en laat je helemaal resetten voordat je het podium betreedt. Achter de gordijnen stap je de wereld van de creative studios binnen, waar je je direct welkom voelt bij het ontvangst door onze vriendelijke hostess. Voordat de rondleiding begint, krijg je natuurlijk een kopje koffie of thee, dus ga daar eerst even lekker voor zitten. 

Creatief vergaderen op Goeree-Overflakkee

Rondleiding door de studios?

Als je het leuk vindt, leiden we je rond door de verschillende ruimtes van de studios en je zult zien dat hier voldoende opties zijn om uit je dagelijkse bezigheden te ontsnappen. Ga van de glijbaan, overleg op de schommels, maak je collega’s in met PacMan, schaken, tafelvoetbal of pool, voer een goed gesprek in onze oude vertrouwde DAF of waag een dansje in de filmstudio. Het kan allemaal bij de creative studios van WebNL. 

Workshop als energizer

Naast deze unieke faciliteiten, bieden onze professionals inspirerende workshops. Een workshop werkgeluk of creativiteit als energizer tussen het vergaderen door doet wonderen! Bekijk hier het diverse aanbod workshops. Staat het door jou gewenste onderwerp hier niet tussen? Laat het ons weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Faciliteiten en arrangementen

  • Koffie, thee, water en andere drankjes worden uiteraard verzorgd door onze hostess. Gezellig en gezond lunchen tussendoor? Dineren met de hele groep? Of borrelen achteraf? In overleg is alles mogelijk! 
  • Maak gratis gebruik van onze parkeergelegenheid met elektrische laadmogelijkheid. 
  • De vergaderruimtes zijn van alle gemakken voorzien. Razendsnelle WiFi, grote TV-schermen, flipovers en overige benodigdheden, zoals notitieblokken en pennen. 
  • In de Playzone kun je terecht voor ontspanning tussendoor: poolen, tafelvoetballen, schaken of gamen. We've got it all! 
  • Bij onze foto- en filmstudio vind je een luxe kleedruimte met douches. 

Benieuwd naar de tarieven en mogelijkheden? 

Neem contact met ons op

Vergader tussen de labjassen!

De beste ideeën toetsen, zoals echte professoren dit doen? Het lab biedt plaats aan maximaal 6 personen en bevat een tv-scherm en een groot whiteboard wandpaneel.Vergaderruimte Het Lab WebNL

Voel je thuis in de woonkamer!

Het relaxte gevoel van een huiskamer ervaren tijdens het vergaderen? Boek dan de woonkamer van WebNL! In deze ruimte vind je een grote tafel voor maximaal 8 personen en een 55 inch tv-scherm aan de muur. Vergaderruimte Woonkamer WebNL

Discussieer onder het toeziend oog van de nachtwacht!

Gebruik deze inspirerende ruimte om te vergaderen of te presenteren. Er is plaats voor 12 personen en deze kamer is voorzien van een 80 inch tv-scherm en een soundset. In deze ruimte kunnen ook workshops gevolgd worden die gegeven worden door onze professionals. WebNL vergaderruimtes nachtwacht

Sluit je op in de container!

De container kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Zo kun je hier een presentatie geven voor een grote groep van 30 personen, maar je kunt hier ook vergaderen met een kleinere groep. Deze vergaderruimte bevat een tafel voor 8 personen, een tribune voor 30 personen en een verrijdbaar tv-scherm.vergaderen in de containerRuimteverhuur Container werkplek

Wat vertel jij op de bühne in het theater?

Voor 60 personen een presentatie geven, met elkaar een film kijken, vergaderen met een kleiner gezelschap, borrelen of een work-out doen? Dit en nog veel meer is mogelijk in het theater!

Verhuur studioFotografie curamare

Verschijn op het witte doek in de foto- en filmstudio!

Een videoclip maken of portretfoto's schieten: speciaal voor foto- en videografen verhuren wij onze inpandige limbowand studio! Deze ruimte biedt voldoende licht en een 14 meter lange limbowand als achtergrond. Ready, set, actie!
  Film Foto studio verhuur WebNL

Vraag ons naar de mogelijkheden!

Enthousiast geworden over vergaderen in de creative studios? Neem contact met ons op en vraag ons naar de tarieven en mogelijkheden. Alles is bespreekbaar.

Neem contact met ons op!