Hoi, wij zijn Roy van der Groef en Annick Schavemaker, aangenaam! Samen hebben wij een LinkedIn-workshop ontwikkeld waarin we je alles uitleggen over optimaal gebruik van LinkedIn, zodat je een goede houvast hebt voor een ijzersterke strategie. 

Wat leer je tijdens de workshop?

Tijdens de workshop laten we je stap voor stap zien hoe je als bedrijf, maar ook als werknemer optimaal gebruik kunt maken van LinkedIn. Allereerst vertellen we je meer over het belang van personal branding via LinkedIn. Niet alleen relevant voor jou, maar ook voor je collega's of werknemers. Vervolgens ontdek je wat de juiste content is om op LinkedIn in te zetten vanuit jouw contentstrategie. Ook gaan we uitgebreid in op de advertentiemogelijkheden van LinkedIn en hier gaan we actief mee aan de slag tijdens de workshop. Tot slot leer je hoe je LinkedIn kunt inzetten voor verschillende doelen, zoals leadgeneratie of personeelswerving. 

Wat kan je na afloop van de workshop?

  • Na afloop van de workshop weet je hoe je je personal branding op LinkedIn kunt optimaliseren;
  • Ook leer je hoe je de persoonlijke LinkedIn-pagina's van werknemers binnen een bedrijf kunt inzetten;
  • Je weet welke content thuishoort op LinkedIn en hoe dit socialmediakanaal past in de rest van jouw contentstrategie;
  • Je bent in staat om een advertentiecampagne op te stellen en hier je doel mee te bereiken;
  • We vertellen je hoe je LinkedIn kunt inzetten voor leadgeneratie;
  • Je leert meer over arbeidscommunicatie en personeelswerving via LinkedIn.

Vragen? Dan kun je terecht bij William. Bel hem via 0187 609 555 of stuur een mail naar william@webnl.nl.

Bij annulering van de inschrijving rekenen wij 50% van de totaalsom. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om één van je collega's naar onze workshop te laten komen! Wanneer annulering van de inschrijving binnen een week voor dato van de workshop plaatsvindt, zijn wij genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.