Aangenaam! Ik ben Rauric Schelvis, een marketeer met een passie voor data en advertising. Tijdens onze Google Ads-workshop stoom ik je klaar voor een glansrijke carrière in online advertising.

Wat leer je tijdens de workshop Google Ads?

Werk jij in de commerciële branche en wil jij de stap maken naar online marketing? Of ben jij een ondernemer die meer klanten wil bereiken op het web? Tijdens onze workshop leer je hoe je succesvolle marketingcampagnes bouwt in Google Ads, hoe je mensen kunt remarketen met advertentiebanners en hoe je de perfecte doelgroep samenstelt op basis van zoekwoordonderzoek.

Wat beheers je na afloop van de workshop?

Na afloop van de workshop vind jij probleemloos je weg in de online omgeving van Google Ads;

  • Je bent in staat om zoekwoordonderzoek te doen, advertentiecampagnes te bouwen, advertenties te maken en verantwoorde beslissingen te nemen omtrent je advertisingbudget;
  • Je weet hoe je beslissingen moet baseren op je Google Ads-campagne en je leert je bevindingen op verantwoorde wijze presenteren aan jouw klanten of werkgever.

Vragen? Dan kun je terecht bij William. Bel hem via 0187 609 555 of stuur een mail naar william@webnl.nl.

Bij annulering van de inschrijving rekenen wij 50% van de totaalsom. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om één van je collega's naar onze workshop te laten komen! Wanneer annulering van de inschrijving binnen een week voor dato van de workshop plaatsvindt, zijn wij genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.