AI is overal en overal is AI. Als je nog niet in deze technologische revolutie bent gedoken, is het nu hoog tijd! Weet je niet waar te beginnen? Ons team aan AI-experts verwelkomt je in de wereld van kunstmatige intelligentie met een inspirerende Masterclass AI of een praktische Workshop AI. Meld je aan voor een combinatie van deze trainingen!

Boek jouw masterclass of workshop

Boek de Masterclass & Workshop AI

De Masterclass AI is gericht op ondernemers en professionals die geïnspireerd willen worden over het thema én die een eigen visie willen vormen over deze nieuwe wereld, ook ethisch gezien. Met scherpe vragen en pakkende cases opent de Masterclass je ogen. Boek de Masterclass AI voor jouw team of mail linda@webnl.nl voor meer informatie. 

Boek de Workshop AI

De Workshop AI is gericht op creatieve en marketingprofessionals die zelf aan de slag willen met AI. Tijdens de workshop maak je kennis met de bekendste AI-tools zoals ChatGPT en Midjourney, maar ook met verrassende toepassingen die je nog niet kent. Daarna kun je AI direct voor je laten werken! Boek de Workshop AI voor jouw team of mail linda@webnl.nl voor meer informatie. 

These AI Workshops & Masterclasses are also available in English.

Meld je direct aan

{{ errors.first("field_52") }}
{{ errors.first("field_53") }}
{{ errors.first("field_55") }}
{{ errors.first("privacy") }}

AI cases vanuit ondernemerschap masterclass

De AI-expertise van WebNL: 360 graden blik

Waarom een Masterclass of Workshop AI boeken bij WebNL? Als bureau dat technologische innovatie en creatie in woord en beeld als kerndienstverlening aanbiedt, zijn wij vanaf het aller-begin sterk geïnteresseerd in de AI-revolutie. Vanuit iedere invalshoek! Ons multidisciplinaire team snapt de techniek, benut de creatie- en marketingmogelijkheden en weet bedrijfsprocessen efficiënter en winstgevender te maken met AI. Een 360 graden blik, dus.

AI masterclass chatgpt en midjourney in english

Deze organisaties gingen je voor:

  • EO organiseerde een AI-event voor 100 ondernemers waar WebNL een Masterclass gaf.
  • Koninklijke Auris Groep volgde met het team een AI-kennisdag in onze creative studios. 
  • Diverse groepen ondernemers volgde een Masterclass in onze creative studios voor visievorming over AI; van B2B-dienstverleners tot e-commerce webshops.  
  • Technische specialisten uit de regio volgden een inspiratieavond met focus op AI in tech, georganiseerd door onze developers. 
  • Schakel Stuurt nodigde WebNL uit als AI-spreker op hun ondernemersavond.

Alvast zelf kennis opdoen? Lees onze goed scorende kennisblogs over GPT-3Midjourney en AI voor bedrijven

Workshop AI in Nederlands en Engels