VDH is specialist in Freight Management. Dat houdt in dat het bedrijf niet alleen transport regelt, maar ook alle andere aspecten op het gebied van logistiek ontzorgt.

Deze nieuwe business-insteek ontstond na een fusie. Voor de succesvolle uitrol van de nieuwe positionering is WebNL aangehaakt!

Klant

VDH

Diensten

De strategie en storytelling die we ontwikkelden voor VDH, hebben we verwerkt in diverse middelen. Van website tot brochure en van fotografie tot vrachtwagens!

Bezoek vdhcompany.com

De reis is pas echt voorbij als de bestemming is bereikt
Storytelling VDH

Strategie & storytelling

Op basis van een strategische sessie ontwikkelde onze strateeg ‘storytelling’ voor VDH. De kern is dat The Freight Managers van VDH de gehele reis voor een klant en onderweg waarde toevoegen. De diepere betekenis van logistiek en op- en overslag!

Nieuwe huisstijl en website

Op basis van de nieuwe strategie hebben onze designers een bijpassende huisstijl ontwikkeld, inclusief nieuw logo. Deze huisstijl is verwerkt in de nieuwe website, in brochures en natuurlijk op de vrachtwagens. Dankzij de teamfoto’s, projectfotografie en sfeerfotografie van BEELDKRACHT straalt de website precies uit wat we willen vertellen.

Van brochure tot personeelswerving

Maar onze reis met VDH gaat verder! Zo ontwikkelden we een corporate brochure voor leads en ondersteunen we VDH op het gebied van marketing en personeelswerving.

Bezoek de website