Bezwaar maken tegen de WOZ-waarde van je woning? Dat moet op een laagdrempelige manier kunnen, vindt Kadasterdata.nl.

Daarom schakelden ze het technische team van WebNL in om daar een online rekentool voor te ontwikkelen. Een uitbreiding van onze jarenlange partnerschap op technisch vlak!


Klant

Kadasterdata

Ontwikkeld met:

  • PHP 8.1
  • Laravel 9
  • Vue.JS
  • MariaDB 

Het project in cijfers:

  • 1 jaar doorlooptijd met strakke deadline
  • 2 back-enders, 1 front-ender, 1 projectmanager
  • 700+ ontwikkeluren

Geautomatiseerd bedrijfsproces

Samen met de klant hebben we de technische werking van de online tool opgesteld op basis van de user flows. De hamvraag was: hoe maken we het bedrijfsproces efficiënter met automatisering? In deze fase keken we ook naar de ervaringen die Kadasterdata.nl al had met de software Typeflow. We ontwikkelden de backoffice vanuit onze technische basis, BASE, waarmee we diverse koppelingen legden. Daardoor kan de applicatie correcte data opvragen en versturen naar externe partijen. 

Slimme mailflows en inlogomgeving

De vijf stappen die je als gebruiker doorloopt zijn gekoppeld aan slimme mailflows. Wanneer je in de tool alle documentatie indient en ondertekent, kun je vanuit je eigen inlogomgeving de voortgang van je dossier bekijken. De tool is inmiddels zo succesvol, dat zelfs gemeenten interesse tonen in een samenwerking voor de bezwaarprocedure. 

Als PHP-developer meewerken aan projecten als deze?

Bekijk de vacature en plan je kennismaking


Automatische berekening

Als gebruiker kun je je eigen WOZ-waarde ophalen, een vragenlijst invullen en op basis daarvan automatisch een berekening laten uitvoeren. In ons systeem kun je de vragenflows volledig beheren. Ieder antwoord bepaalt welke vervolgvraag er verschijnt, en ook de voortgangsbalk is daarop afgestemd. Bovendien is het systeem rondom de vragenstructuur zo generiek opgezet, dat we het in de toekomst kunnen inzetten om andere leads mee te genereren. Want onze developers denken altijd vooruit.