Stellendam, 19 december 2023

WebNL creative studios heeft online marketingbureau Hayona in Nunspeet overgenomen. Met deze overname voegt WebNL niet alleen een team van online specialisten toe aan het bureau, maar ook een nieuwe vestiging om klanten in het midden, oosten en noorden van Nederland te bedienen.

WebNL wil met creatieve en strategische oplossingen organisaties, mensen en merken mooier en beter maken. Om die ambitie waar te maken, wil het bureau alles in huis hebben wat daarvoor nodig is. De overname van Hayona sluit daar naadloos bij aan. Hayona is specialist in conversiegerichte online marketing, zoals meetbare campagnes, SEO, Analytics en online oplossingen op basis van Wordpress.

Pieter Struik, CEO van WebNL: “De resultaatgerichte aanpak van Hayona, hun focus op online resultaat en de mooie klanten waar het bureau vaak al jaren voor werkt, helpen ons om een belangrijke stap te zetten in onze plannen voor groei. Vanaf de eerste kennismaking was er een goede klik met het team dat bestaat uit ervaren professionals. En met de overname van Hayona hebben we nu ook een vestiging in het midden van Nederland, iets waar we al langer naar op zoek waren.”

Rolf Diepeveen, oprichter van Hayona: “De focus van Hayona heeft ervoor gezorgd dat we met een relatief klein team van 12 specialisten naam hebben gemaakt en voor bekende organisaties als ProRail, Achmea en Hogeschool Arnhem/Nijmegen mogen werken. Maar we voelden ook steeds vaker de beperkingen van dat model. WebNL biedt precies de dingen waar we naar op zoek waren, zoals schaalgrootte, creativiteit, strategie, productie en projectmanagement. Opgaan in WebNL voelt in alle opzichten als thuiskomen”.