Ben je op zoek naar mogelijkheden om jouw boodschap, dienst of product met een online event over te brengen? Kies dan voor de kracht van video! Wij helpen graag bij het bedenken van alternatieven voor fysieke communicatie. Evenementen, beurzen, open dagen, workshops etc. verschuiven steeds meer naar digitale varianten. Video is dan bij uitstek hét medium om dicht bij dezelfde sfeer en interactie te komen van deze fysieke ontmoetingen.

Denk hierbij aan een livestream, online event, how-to video, animatie of andere videovorm; wij helpen je graag bij deze uitdaging! WebNL creative studios en BEELDKRACHT hebben de kennis en middelen in huis om ervoor te zorgen dat jouw digitale event of ontmoeting succesvol wordt. Als je nog niet precies weet hoe je je livestream of event wilt vormgeven, helpen we je daar ook bij.

Livestream of digitaal event

Een goed begin is het halve werk! En dat geldt ook bij het organiseren van een business livestream of een online event. Wij zorgen ervoor dat je bij de voorbereiding, de productie en de verspreiding van de livestream een uitgekiend plan hebt.

1. De voorbereiding van een livestream

Als je een online event organiseert, wil je natuurlijk ook dat de livestream bekeken wordt. Als je wilt gaan wij aan de slag om het event te promoten onder jouw doelgroep. Dit doen we door middel van socialmediaposts en advertenties, e-mailmarketing of blogs. Ook denken we met je mee over hoe we op een creatieve manier je klanten uitnodigen om te kijken.

2. De productie en livestream

Tijdens de productie zorgen wij ervoor dat technisch alles tot in de puntjes is geregeld. Wij regelen de locatie, de camera's, het geluid en dat de livestream goed is ingesteld. Ook bespreken we op welk platform de livestream wordt uitgezonden. Ga je voor YouTube of kies je toch voor Facebook of LinkedIn? Het is allemaal mogelijk!

3. Promotie van een online event

Na de livestream kun je ervoor kiezen om het maximale uit je event te halen door het te promoten via bijvoorbeeld een socialmediacampagne. Onze vakkundige videomarketeer weet precies hoe je een livestream het beste verspreid!

Vraag direct een offerte op

Waar filmen we jouw livestream of event?

In onze filmstudio beschikken we over een hagelwitte limbowand en greenscreens. De filmwand is maar liefst 14 meter lang. Naast onze limbowand hebben we verschillende andere ingerichte ruimtes die geschikt zijn om een livestream op te nemen. Daarom kun je gerust zeggen dat onze filmstudio uiterst geschikt is om de beste livestreams en online events te filmen.

Bovendien hebben we een dressingroom met alle privacy voor een zorgeloze livestream. Natuurlijk is het ook mogelijk om op een andere locatie je online event op te nemen.

De kracht van video

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van livestream?

Wij hebben alles in huis om het beste resultaat te behalen uit jouw online event of ontmoeting. Ben je benieuwd naar hoe we jou kunnen ondersteunen op het gebied van online events en livestreams? Of zoek je naar manieren om jouw product, dienst of boodschap over te brengen via video? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact met ons op