Jouw digitale wereld. Hoe ziet die eruit? Welke websites, webshops, webapps, data en bedrijfsprocessen heb je draaien of wil je ontwikkelen? En hoe beheer je alles veilig en efficiënt vanuit één centrale oplossing? Je bouwt, koppelt en beheert je digitale wereld beter met BASE.

Veel organisaties werken nog met een cms dat technische beperkingen - en daarmee vaak financiële verrassingen - met zich meebrengt. Als bureau zien wij dat het veiliger, efficiënter en intuïtiever kan. En dat er zóveel meer mogelijk is als je digitale ecosysteem op orde is. Zoals: 

  • BASE maakt digitale bedrijfsprocessen efficiënter 
  • BASE koppelt veilig (closed source) en snel met andere tools, systemen en softwarepakketten 
  • BASE maakt je content beter met Artificial Intelligence 
  • BASE geeft inzicht in je data met dashboarding 
  • BASE is maatwerk én modulair, dus gemakkelijk op- of af te schalen 
  • BASE is naadloos te integreren met elk backoffice-systeem en ERP-pakket 
  • BASE is je shop, je PIM, je site, je cms, je intranet … Je digitale wereld!

Ontdek alle voordelen van BASE

Klant

Benieuwd naar cases met BASE?

Het eerste project vanuit BASE was meteen een uitgebreide. Namelijk één technische weboplossing van waaruit we wel tien websites opleverden voor The Safety Network.

Een persoonlijke herhaalservice, een uitgebreide kortingsmodule en diverse koppelingen met externe systemen zoals Bol.com en Visma.net ERP: dit alles realiseerden we vanuit BASE voor de webshop van Best Petfoods.

Content beheren zoals het hoort

BASE biedt je dus beheer over je digitale wereld. En natuurlijk biedt BASE je ook de standaard mogelijkheden die je van een goed cms mag verwachten. Teksten, afbeeldingen, formulieren en andere content plaatsen, wijzigen en verwijderen werkt eenvoudig en intuïtief. Bovendien werken de functionaliteiten binnen de vormgeving van je online oplossing, dus je ziet direct hoe je aanpassingen eruit zien.

Daarnaast geeft BASE je de vrijheid om pagina's vorm te geven. Het contentbeheer is modulair en gebaseerd op componenten. Zigzags, afbeeldingen, quotes, video's en formulieren: je deelt je tekstpagina helemaal zelf in. Zo kun je met BASE het maximale uit je contentbeheer halen.

Geïntegreerde, generatieve AI

Voor het gebruik van generatieve AI om de content van je site te managen hoef je niet meer op zoek naar de beste tool. Dat hebben wij al voor je gedaan. En die tool hebben we aan BASE toegevoegd. Zo kun je direct vanuit BASE teksten laten samenstellen, SEO-pagina’s laten schrijven of je teksten spannender, verleidelijker, korter of actiever maken.

Eenvoudige en intuïtieve interface

Omdat wij vinden dat het managen van je website behalve effectief en eenvoudig ook leuk en intuïtief moet zijn, hebben we veel aandacht besteed aan de vormgeving van de user interface. Die werkt precies zoals je denkt dat hij werkt, waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan.

Beter met BASE

Dit zijn een aantal voordelen waarmee BASE zich onderscheidt van een standaard cms. En omdat BASE een ecosysteem is, blijven we ontwikkelen. Op die manier kunnen we je steeds de allernieuwste functies bieden. Daar hoef je niet om te vragen. Dat doen we gewoon.

En zo is er nog veel meer te vertellen over BASE. Als je ons onze gang laat gaan, dan doen we dat ook. Maar we kunnen het je beter laten zien. Maak je website ook beter met BASE en neem contact met ons op voor een demo bij ons in de creative studios, bij jou of online.