Als je de website van Mocca d’Or bezoekt, proef je haast die perfecte espresso uit een van de grootste, ambachtelijke koffiebranderijen in Nederland. Door midddel van analyse en optimalisatie van datastromen wisten we het online bestelproces slimmer te maken.

En dat is nog niet alles… Bij een beroemd horecamerk horen natuurlijk ook onderscheidende online marketing campagnes, check!

Klant

Mocca d'Or

Diensten

Met een website én een gebruiksvriendelijk extranet geven wij het totaalconcept van koffiebranderij Mocca d’Or het podium die ze verdient. 

Bezoek moccador.nl

Nieuwe automaat kopen of bonen bestellen? ‘Navigatie made easy.’

Als je onze website bezoekt, dan moet je zin krijgen in die cappuccino met dat hartje erin. En dat is perfect gelukt!
Wouter Jansen van Velzen, Directeur-eigenaar

Subtiele animaties en sfeervolle beelden

De koffiebeleving wordt online versterkt met subtiele animaties en natuurlijk een sfeervolle bedrijfsfilm. Daarnaast zijn er smartforms geïntegreerd. Als je het ene veld van het formulier invult, past het andere veld zich automatisch aan. Zo laat je bezoekers enkel de mogelijkheden zien die voor hen ook echt relevant zijn.

Configurator met voorkeuren

Uniek aan de website, is het uitgebreide zoekfilter dat je helpt bepalen welke koffie het best bij jou past. Je kunt filteren op de samenstelling, intensiteit en smaak om zo tot jouw persoonlijke koffiematch te komen. De configurator adviseert je ook welk koffieautomaat bij jouw koffie past.

Met een nieuwe website én een gebruiksvriendelijk extranet geven wij het totaalconcept van koffiebranderij Mocca d’Or het podium dat het verdient.

Webshop voor klanten

In de afgeschermde webshop bestellen klanten hun favoriete koffie en overige producten op basis van de vorige bestelling. Dit levert waardevolle data over het bestelproces op die later weer ingezet wordt. Bestelt een klant via deze webshop? Dan wordt de aanvraag rechtstreeks ingeschoten in de backoffice van Mocca d’Or. Dat is nog eens service!

Bezoek de website