Visser & Visser is een adviesorganisatie die dingen graag écht anders aanpakt. Daarom kozen ze bij de creatie van hun nieuwe ‘Werken Bij’-site voor een sprinttraject bij WebNL. Binnen 8 dagen lanceerden we een gloednieuwe website voor hun arbeidsmarktcommunicatie. Een prestatie om trots op te zijn!

Creatieve kick-off

De sprintweek startte met een gezamenlijke kick-off met het team van Visser & Visser waarin alle wensen en ideeën werden besproken. Deze input werd direct visueel gemaakt en verwerkt in het template voor de nieuwe website. Daarin is veel ruimte gecreëerd voor sfeervol beeldmateriaal, zowel voor foto’s als video’s. Dankzij de pagina met vakgebieden en de vacaturepagina kunnen sollicitanten op overzichtelijke wijze de juiste vacature vinden. Ook het design van individuele vacatures is overzichtelijk, duidelijk en aantrekkelijk. De driehoek en de aansprekende kleur uit het logo is in het gehele design verwerkt.

Visser & Visser mockup

Agenda’s en diagrammen

Onze back-end en front-end developers zijn vervolgens aangehaakt om het design te realiseren. Zo zijn de vacatures voorzien van unieke features. De banen bij Visser & Visser bestaan namelijk vaak uit veel verschillende werkzaamheden. Om de sollicitant hier een duidelijk beeld van te geven, is iedere vacature voorzien van een agenda. Daarin vindt de sollicitant de planning van een doorsnee werkweek.

Op de homepage kun je bekijken vanuit welke locaties Visser & Visser werkt. Door met de muis over de kaart te gaan, licht de gekozen locatie aan de linkerkant op. Daarnaast is bij iedere vacature een diagram te vinden met een duidelijke verdeling van werkzaamheden. Zo ontdek je bijvoorbeeld hoeveel procent van de tijd je op locatie bij een klant werkt.

Wat wij hebben gemaakt

  • Website
  • Online en offline design
  • Fotografie
  • Video
  • Website-optimalisatie
  • Technische realisatie
Bekijk de website

Super zeg! Ik zit de site te bekijken. Daar wil je bij horen. Geweldige prestatie!

—Steef Visser (CEO)


Beeld van de organisatie

Op dag 3 van de sprintweek is BEELDKRACHT op pad gegaan om de fotografie voor de ‘Werken Bij’-site te verzorgen. In slechts 1 dag leverden we voor ieder vakgebied het juiste passende beeldmateriaal. Ook portretfotografie kan bij arbeidsmarktcommunicatie natuurlijk niet ontbreken. In de nieuwe website krijg je daardoor niet alleen een goed beeld van de vacatures, maar ook van je toekomstige collega’s.

“Echt een super resultaat de nieuwe website! Als mensen nu nog niet komen solliciteren weet ik het ook niet meer...” - Johan Bremmer (Belastingadviseur)

Webnl Visser & Visser portretten quotes mockup

Een site vol rijke content

Wanneer je binnenkomt op de ‘Werken Bij’-site word je direct verrast door twee video’s die laten zien waar Visser & Visser voor staat. De corporate film en de cultural values video zijn beiden gemaakt door BEELDKRACHT.

Scroll je verder, dan kom je een infographic tegen over ‘Visser & Visser in cijfers’. Zo zien sollicitanten in een oogopslag alle facts & figures over hun toekomstige werkgever. Samen met het team van Visser & Visser hebben onze Content Marketeers de website verder gevuld met de juiste teksten, vakinhoudelijke blogs, sfeervolle afbeeldingen en nuttige informatie over het sollicitatieproces.

feiten en cijfers

Tot slot hebben we het Google Analytics account ingesteld, want ons Internet Marketing team blijft nauw betrokken bij de verdere uitrol van dit project.

Tot in de late uurtjes

Het team van Visser & Visser willen wij enorm bedanken voor hun enthousiasme en maximale toewijding. Tot in de late uurtjes waren zij bij ons aanwezig en samen zetten we alles op alles om het project tot een succes te maken. En dat is zeker gelukt!

 

Meer weten over dit project?

Kristian weet alle ins en outs van deze weboplossing en vertelt je graag meer. Neem gerust contact met hem op!

0187 609555
kristian@webnl.nl

Kristian Huisman