Nooit meer zonder diervoeding 

Een herkenbare nieuwe huisstijl vormt de rode - of eigenlijk de blauwe - draad in de nieuwe webshop van Best Petfoods. Een technisch hoogstandje! De uitgebreide webshop is namelijk van alle gemakken voorzien en bevat zelfs een exclusieve herhaalservice. Een interactieve tool zorgt ervoor dat klanten nooit meer zonder diervoeding zitten. En ook op het gebied van marketing zijn we aan het knallen.

Klant

Best Petfoods

In de markt van diervoeding is Best Petfoods het baasje! Met een opvallende huisstijl, een omvangrijke webshop, een persoonlijke herhaalservice en talloze marketinguitingen brengen we die boodschap bij honden- en kattenliefhebbers. 

Bekijk de website

Een logo met een verhaal

Best Petfoods is meer dan een merk. De eigenaren kunnen je namelijk werkelijk álles vertellen over de beste diervoeding voor het welzijn van jouw huisdier. Combineer die diepgaande kennis over honden en katten met de koninklijke behandeling waar klanten op kunnen rekenen… en je hebt een huisstijl! Een kroon en een pootafdruk vormen samen het nieuwe logo, in een opvallende kleur blauw.

Een kwispelende livegang

De livegang van de webshop werd online feestelijk geïntroduceerd met een social campagne. En offline waren we aanwezig op het Animal Event. Tijdens dit evenement voor dierenliefhebbers was Best Petfoods live te zien op Instagram en Facebook met een winactie. Een dag om tevreden op terug te blikken, wat dankzij bovenstaande aftermovie geen enkel probleem moet zijn! 

Winkel in de zoekmachine

Op het gebied van engagementmarketing werken we doorlopend met een contentkalender voor social media en e-mailmarketing. Toch blijft er altijd ruimte voor creatieve uitspattingen, bijvoorbeeld met videocontent of gifjes. Een conversiegerichte Google Ads- en Google Shopping-campagne vormt namelijk de stabiele basis van ons marketingtraject.

Nooit meer zonder diervoeding dankzij een membership op de Best Petfoods herhaalservice!

Shoppen met korting

Tot slot is de uitgebreide kortingsmodule nog een noemenswaardig element in de webshop van Best Petfoods. Zo is het mogelijk om korting te geven op een specifiek product, een categorie, een merk, een eigen selectie aan producten of gerelateerde artikelen. Bestel je een groter aantal van hetzelfde product? Dan profiteer je van staffelkorting. Ook specifieke prijsafspraken voor professionals zijn eenvoudig in te voeren. En zo zijn er wel meer dan 10 verschillende voordeelscenario’s in de website gebouwd.