Een herkenbare huisstijl vormt de rode - of eigenlijk de blauwe - draad in de nieuwe webshop van Best Petfoods. Een technisch hoogstandje! De uitgebreide webshop is namelijk van alle gemakken voorzien en bevat zelfs een exclusieve herhaalservice. Een interactieve tool zorgt ervoor dat klanten nooit meer zonder diervoeding zitten.

Ook op het gebied van marketing zijn we aan het knallen. Waar Best Petfoods een aantal jaren geleden nog een nieuwe speler was, is de webshop tegenwoordig niet meer weg te denken uit de dierenbranche. En dat geldt niet alleen voor Nederland, want we gaan met onze marketing ook de grenzen over. Dankzij een intensief partnership op het gebied van business boosten groeide Best Petfoods vanaf 0 uit tot een winstgevend powerbrand.

Klant

Best Petfoods

Diensten

In de markt van diervoeding is Best Petfoods het baasje! Met een opvallende huisstijl, een omvangrijke webshop, een persoonlijke herhaalservice en talloze marketinguitingen brengen we die boodschap bij honden- en kattenliefhebbers. 

Bezoek bestpetfoods.nl

Een logo met een verhaal

Best Petfoods is meer dan een merk. De eigenaren kunnen je namelijk werkelijk álles vertellen over de beste diervoeding voor het welzijn van jouw huisdier. Combineer die diepgaande kennis over honden en katten met de koninklijke behandeling waar klanten op kunnen rekenen… en je hebt een huisstijl! Een kroon en een pootafdruk vormen samen het nieuwe logo, in een opvallende kleur blauw.

Shoppen met korting

Tot slot is de uitgebreide kortingsmodule een noemenswaardig element in de webshop van Best Petfoods. Zo is het mogelijk om korting te geven op een specifiek product, een categorie, een merk, een eigen selectie aan producten of gerelateerde artikelen. Bestel je een groter aantal van hetzelfde product? Dan profiteer je van staffelkorting. Ook specifieke prijsafspraken voor professionals zijn eenvoudig in te voeren. En zo zijn er wel meer dan 10 verschillende voordeelscenario’s in de website gebouwd.


Een kwispelende livegang

De livegang van de webshop werd online feestelijk geïntroduceerd met een social campagne. En offline waren we aanwezig op het Animal Event. Tijdens dit evenement voor dierenliefhebbers was Best Petfoods live te zien op Instagram en Facebook met een winactie. Een dag om tevreden op terug te blikken, wat dankzij bovenstaande aftermovie geen enkel probleem moet zijn! Toch was dat nog maar het begin van ons jarenlange partnership...

Nooit meer zonder diervoeding dankzij een membership op de Best Petfoods herhaalservice!

Mee-ondernemen voor omzetgroei

Toen de marketingmachine eenmaal op volle toeren draaide, kon de pret pas echt beginnen. Onze marketeers zijn doorlopend betrokken bij de contentmarketing: social media, e-mailmarketing en videoconcent. De focus van deze e-commerce samenwerking ligt echter op performance marketing. Een conversiegerichte Google Ads- en Google Shopping-campagne vormt de stabiele basis voor de omzetgroei.

Vanuit strategisch oogpunt adviseren wij mee over belangrijke businesskeuzes. Denk aan nieuwe merken introduceren, de export opzetten of uitbreiden naar het buitenland. Samen bouwen we de business. Mee-ondernemen, noemen we dat.

Bezoek de website