Dit Belgische bedrijf zocht Nederlandse expertise en zo ontstond een prachtige samenwerking. Beginnend met strategie en storytelling 'We speak textile' om uiteindelijk tot een grootse B2B-webshop te komen. Hierin vind je prachtige textielproducten voor in de keuken, bad- en slaapkamer. 

Klant

Tiseco

Diensten

Voor Tiseco creëerden we een omvangrijke en inspirerende B2B-webshop. Dankzij een goed ingerichte backoffice ervaren (vaste) klanten optimaal gebruiksgemak. En nieuwe klanten dan? Daar weten onze online marketeers wel raad mee.

Alles gekoppeld!

Dankzij een goed ingerichte backoffice creëren we optimaal gebruiksgemak voor (vaste) klanten. Nadat je bent ingelogd, zie je jouw prijzen en bestellijsten. Bij langere levertijden werken we met backorders. Alle functies komen samen in het portaal met als doel om duidelijk, snel en eenvoudig te bestellen. 

Beeld vertelt het verhaal

Liefde voor katoen en linnen. Voor eerlijke, duurzame producten. En voor vakmanschap en kwaliteit. Tiseco is meer dan textiel! Met grote sfeerfoto's, sierlijke typografie en een clean design is dit voelbaar in de gehele online beleving. Aan de merkenpagina's van Lief!, ZICZAC en Tiseco Home Studio is zelfs een speciaal design toegewijd. Hierop vind je een combinatie van inspirerend beeld en to-the-point productinfo. 

De markt in met marketing

Nu de infrastructuur staat, starten onze marketeers met online campagnes. Niet alleen in Google, maar ook op dé socialmediakanalen waar design en kleur thuishoort: Pinterest, Facebook en Instagram. Bovendien triggeren we met een nauwgezette e-mailmarketingstrategie op basis van marketing automation zowel huidige klanten als prospects. De boodschap? Tijd om je collectie te verrijken met Tiseco brands!