Heb jij het gevoel dat er meer uit je bedrijf te halen valt, maar weet je niet hoe? Dat doe je door bewust te bouwen aan een sterk, levendig en herkenbaar merk dat klanten verleidt. Als creatief bureau verrijken we jouw organisatie met een merkidentiteit, branding en merkstrategie die je als ondernemer écht vooruit helpt.

Creatief bureau voor merken

Iedere organisatie is een merk, dat is onze filosofie als creatief bureau. Maar dat komt nog niet altijd goed tot uiting. Om aan een merk te bouwen waar mensen van gaan houden, is een merkstrategie nodig. Die strategie baseren we allereerst op de ambitie die jouw organisatie heeft.

“Wat is je droom als ondernemer? Wat gaat jouw merk bereiken?”

Als de stip op de horizon bekend is, gaan we als bureau aan de slag met een merkstrategie waarin we de volgende onderdelen meenemen:

  • Onderzoeksfase met een strategische sessie, marktonderzoek, concurrentieonderzoek en doelgroeponderzoek (waarin we naast klanten ook potentiële medewerkers onderzoeken, want als bureau zijn we ervaren in employer branding); 
  • Branding (denk aan de merknaam, de merkbelofte, de merkwaarden, de descriptor, de tone of voice en het merkverhaal); 
  • Visuele identiteit (denk aan het logo, de huisstijl, de kleuren, de lettertypes en het beeldmateriaal);
  • Merkbeheer: effectieve campagnes voor meer merkbekendheid en meer kwalitatieve leads. 

Waarom een merkstrategie?

Met een merkstrategie claimen we een plek in het hoofd en hart van je doelgroep. Want een sterk merk ontwikkelen is pas het begin. Daarna is het zaak om structureel door te blijven bouwen aan je merk en aan je (re)branding. Je kunt ons zien als een (re)branding bureau, want we blijven betrokken bij je merk door periodiek te reviewen hoe het merk ervoor staat. Merkbeheer, noemen we dat ook wel. We maken het merk mooier en beter op basis van nieuwe inzichten, trends en ontwikkelingen. Van daaruit bedenken we als bureau een vorm van merkactivatie die je verder brengt, zoals een effectieve campagne. Daarmee verbinden we je doelgroep (lees: fans) aan het merk.

Over WebNL creative studios

Of je nu een creatief bureau, een (re)branding bureau, een merkactivatie bureau of een employer branding bureau zoekt… Je zoekt altijd een samenwerkingspartner waarop je kan bouwen. En dat is precies hoe we dat bij WebNL creative studios ook zien. Het liefst werken we zo nauw en veel mogelijk met onze klanten samen. Wat onze werkwijze kenmerkt, is dat we verschillende interactieve werkvormen inzetten. Wil je daar meer over weten? Kom eens op bezoekin de creative studios van WebNL! We zijn gevestigd in Rotterdam en Stellendam. Tijdens een kennismaking ontdek je vanzelf hoe we als creatief bureau jouw organisatie naar een hoger niveau brengen.

Is jouw marktpositie sterk?

Prikkelt jouw merk het brein?

Ziet jouw klant je als een A-merk?