Workshop Facebook & Instagram advertising

Facebook & Instagram advertising

Facebook & Instagram advertising

Hoi, wij zijn Annick en Aksana, aangenaam! Onze specialisatie binnen WebNL ligt bij social media en contentcreatie. Samen hebben wij een workshop ontwikkeld om jou verder te helpen met adverteren op Facebook en Instagram. Dit gaan we je uitleggen aan de hand van de advertentietool Business Manager.

Wat leer je tijdens de workshop Facebook & Instagram advertising?

De socialmediakanalen Facebook en Instagram kennen meer functies dan je denkt. Tijdens deze workshop ontdek je welke mogelijkheden Facebook en Instagram bieden wanneer je ervoor kiest om te gaan adverteren. Dit kun je het best doen door gebruik te maken van de tool Business Manager.

Tijdens de workshop onthullen wij tips en tricks om de perfecte advertentie samen te stellen. Eerst bepalen we het doel, het budget en de doelgroep. Wanneer je hebt bepaald waar je advertentie getoond wordt, gaan we een advertentie creëren. Zowel visueel als tekstueel. Tot slot laten we je zien hoe je een conversiegerichte landingspagina kunt samenstellen. Ook leggen we je de verschillen tussen Facebook en Instagram advertising uit, zodat jij direct aan de slag kunt met jouw campagne.

Wat kan je na afloop van de workshop?

  • Je weet welk doel bij jouw advertentiecampagne past;
  • Je hebt geleerd hoe je je budget optimaal kunt besteden;
  • Je weet alles over het kiezen van de juiste doelgroep op basis van diverse kenmerken;
  • Je bent in staat om zelf een advertentie te creëren voor zowel Facebook als Instagram;
  • Je weet hoe je een conversiegerichte landingspagina kunt maken;
  • Je kunt de campagne tussentijds optimaliseren om de beste resultaten te behalen.

Deze workshop vindt plaats op woensdag 19 september van 11:30 tot 17:00 uur. Een heerlijke lunch is inbegrepen en we sluiten af met een vragenronde in de vorm van een gezellige borrel.

Je kunt de workshop los boeken voor €299,-. Vragen? Neem contact op met Elise via 0187 609 555 of stuur een mail naar elise@webnl.nl. 

 

Boek nu
Inschrijven

Inschrijfformulier

Tof dat je inschrijft! We bellen je snel om één en ander verder met je af te stemmen!

* verplicht veld