De WOZ-waarde van een woning weten? De grenzen van je perceel zoeken? Of de hoogte van een hypotheek ontdekken? Op de website van Kadasterdata vind je het allemaal. WebNL transformeerde een sms-dienst naar de online marktleider op gebied van vastgoeddata.

Om dit te bereiken, legden onze developers koppelingen met onder andere het Kadaster, NBWO en CycloMedia. Het resultaat? Een technisch hoogstandje! Ook realiseerde ons technisch team een zakelijk inlogportaal met toegang tot vele waardevolle insights.

Klant

Kadasterdata

Diensten

De website van Kadasterdata zit vol slimme koppelingen met wel 15 dataleveranciers. Op basis van deze kadastrale data genereert de site automatisch gepersonaliseerde producten.

Bezoek kadasterdata.nl

Hét platform voor vastgoeddata is voorzien van een automatische koppeling met rijke databronnen. Met unieke en waardevolle tools als resultaat!

WebNL is een prettige partij om mee samen te werken. Zonder WebNL waren we nooit zo ver gekomen als we nu zijn.
Perry Schoots, Directeur Kadasterdata

Data verzamelen en combineren

Voor de website van Kadasterdata legden onze webdevelopers talloze koppelingen met diverse dataleveranciers. De combinatie van deze data vormt unieke producten die klanten kunnen downloaden op basis van hun postcode en huisnummer. Ook bouwden we een dashboard waar bezoekers extra woninginformatie verkrijgen.

Bezoek de website

Conversiegerichte restyle van de website

Na stapsgewijze A/B testing is een restyle van de nieuwe website doorgevoerd. Door een eenvoudige menu-indeling en een minder productgerichte homepage ligt de aandacht nu echt op de vraag van de klant. We nemen de bezoekers bij de hand en koppelen gaandeweg producten op maat aan hun vraag.