Visser & Visser is met bijna 500 medewerkers een toonaangevend kantoor. Al bijna 20 jaar bouwen wij mee aan de positionering en marketing van dit Top-25 kantoor! Natuurlijk zijn we daarom ook betrokken bij de meest impactvolle strategische keuze die dit kantoor in al die 20 jaren gemaakt heeft ... 

Visser & Visser kiest namelijk voor een uitbreiding van haar diensten en een significante herpositionering, met 'Altijd vooruit' als merkbelofte. En bij een herpositionering hoort een uitstraling die daar naadloos op aansluit, een BASE-website die 100% op de doelgroep van MKB+ ondernemers is afgestemd én een doordacht marketingplan om het nieuwe merk de lading en aandacht te geven die het verdient. Kortom: bij een herpositionering hoort WebNL creative studios.

 

Klant

Visser & Visser

Diensten

Wij ontwierpen de branding voor Visser & Visser. De huisstijl en het nieuwe logo grijpen terug naar de oorsprong van het kantoor, maar passen ook volledig bij de toekomst. Op basis van UX-sessies ontwierpen we het webdesign voor de website, die we vervolgens binnen korte tijd ontwikkelden.

Onze marketeers creëerden een marketingplan, contentstrategie en alles rondom de lanceringscampagne. Met fotografie, animaties en een veelheid aan designs ontstaat een campagne van niveau. Vanuit ons jarenlange partnership blijven we betrokken voor een succesvolle uitrol. Altijd vooruit.

Bezoek visser-visser.nl

"Ik ben enorm trots op wat er staat. De uitstraling vertelt prachtig over onze nieuwe koers als platform voor ondernemerschap."
Jaco Slingerland, CEO bij Visser & Visser

Platform voor ondernemerschap

De website brengt exact over waar het platform voor ondernemerschap voor staat. Je vindt er alles over de diensten, domeinen en vestigingen van Visser & Visser, maar ook inspirerende ondernemersthema’s en cases worden er uitgediept. Ondernemers die aan de slag willen met hun ontwikkeling vinden hun weg via de Academy. Dankzij een veelzijdig, gebruiksvriendelijk en schaalbaar webdesign breiden we het platform steeds uit met inspirerende content. Altijd vooruit.  

Bezoek de website