Visser & Visser Accountants is met meer dan 300 medewerkers een toonaangevend kantoor. We bouwen al jaren mee aan een passende positionering. We werken samen aan interne en externe storytelling in een permanent proces.

Alle middelen die we samen ontwikkelen zijn gebaseerd op de merkbelofte; o.a. de corporate film, het relatiemagazine, diverse websites, arbeidsmarktcommunicatie en de marketingcampagnes.

Klant

Visser & Visser Accountants

Diensten

De organisatie Visser & Visser ondersteunen wij op strategisch vlak. Met al onze disciplines dragen we bij aan een over-all organisatieverbetering, zowel intern als extern.

Bezoek werkenbijvisserenvisser.nl

De creatie van een scala aan middelen: van een videokaart als relatiegeschenk tot de nieuwe Visser & Visser 'Werken bij'-site.

Super zeg! Ik zit de site te bekijken. Daar wil je bij horen. Geweldige prestatie!
Steef Visser (CEO)

Extern winnen

WebNL coördineert het traject rondom de bedrijfscultuur. Omdat de identiteit van een bedrijf niet iets is wat je bedenkt als management (maar een optelsom van individuele culturen is), hebben we meerdere sessies met 270 werknemers georganiseerd. Door middel van onze online tool brachten we de uitkomsten van deze sessies terug naar een klein aantal culturele waarden.

Intern beginnen

Deze waarden worden inmiddels ingezet voor internal branding, verwachtingsmanagement, persoonlijke groei en arbeidsmarktcommunicatie. Hoe precies? Daar ontwikkelen we creatieve middelen voor, zoals culturele waarden boekjes, ‘heatmugs’, ansichtkaarten en een speciale Visser & Visser versie van het Jengaspel.

Na een week zwoegen vierden we de livegang van de 'werken bij'-site met het gehele team van Visser & Visser én WebNL. Als kers op de taart! 

Een unieke ‘Werken bij’-site

Arbeidsmarktcommunicatie is een vak apart, maar ook daarvan hebben wij kaas gegeten. Samen met Visser & Visser realiseerden we in een sprinttraject van slechts één week een ‘werken-bij’-site met unieke features, zoals agenda’s en diagrammen van een doorsnee werkweek. Ook verzorgden we de fotografie, de corporate film, de cultural values video en de infographic voor de website.

Bezoek de website