Denk je wel eens
dat je marketing
veel beter kan?

Bij WebNL creative studios vinden we antwoorden. Hoe? Door te vragen! Door samen met jou je uitdagingen en je doelstellingen te ontrafelen. We halen de onderste steen boven en gaan onderbouwd aan het werk met jouw positionering, online oplossingen en campagnes. Zo bereiken we samen maximaal resultaat. Zo maken we alles mooier en beter.

Over WebNL 

Het laatste nieuws

14 nov 2023

113% meer sollicitanten dan verwacht?

 113% meer sollicitanten dan verwacht?

Klinkt onwaarschijnlijk, vooral in de huidige arbeidsmarkt. Tóch lukte dat bij de campagne van provincie Zuid-Holland! We durven dan ook wel te stellen dat deze campagne geslaagd is. Ook op zoek naar hulp bij het vinden van nieuwe collega’s of medewerkers? Neem contact met ons op!

1 nov 2023

Hoe gebruiksvriendelijk is jouw website?

Hoe gebruiksvriendelijk is jouw website?

Met die vraag in ons achterhoofd onderzochten we de website van Meeberg. Wat bleek? Er lagen veel kansen! We gingen aan de slag met het design, de navigatie en een verbeterde meting. Het resultaat? Binnen één werkweek al meer aanvragen! Twijfel je of de website van je onderneming ook toe is aan een optimalisatieslag? Laat het ons weten!

23 okt 2023

Wat een AI masterclass je kan brengen?

Wat een AI masterclass je kan brengen?

Zoals Wilma Hiller - van der Pijl, relatiemanager bij EO, het mooi verwoordt: "Wat een gave AI Masterclass hadden we afgelopen week bij de EO en wat leeft het onderwerp! Vele vragen kwamen voorbij, de hersenen draaiden op volle toeren en er werd driftig geschreven." Vorige week gaf Pieter samen met Joris Cornielje en Evert-Jan Ouweneel een Masterclass bij de EO in Hilversum over Artificial Intelligence. Met real-life dilemma's en hun eigen AI-kompas werden ondernemers aan het werk gezet. Bedankt aan iedereen die erbij was! Ook een AI workshop boeken voor jouw organisatie? Laat het ons weten!

17 okt 2023

Wanneer ontstaan de meest waardevolle inzichten?

Wanneer ontstaan de meest waardevolle inzichten?

Na livegang! Op basis van nieuwe inzichten en een interne procesoptimalisatie voerden we een optimalisatieslag door. Met focus op automatisering en de ideale gebruikservaring! De shopbeleving van Care Cosmetics is verrijkt met onder andere een betere mobiele ervaring met swipe-mogelijkheden, winkelmandnotificaties en een pre-order functie!

9 okt 2023

Hoe geef je gebruikers een onvergetelijke ervaring?

Hoe geef je gebruikers een onvergetelijke ervaring?

User experience, oftewel de gebruikservaring, is belangrijker dan ooit. Onze UX-designer Joep weet dat als geen ander. Want met een mooi ontwerp alleen ben je er nog niet. Zoals Joep het mooi verwoordt: “Every great design begins with an even better story.” Ontwerpen moeten visueel aantrekkelijk zijn, maar het verhaal erachter is minstens net zo belangrijk voor de gebruikerservaring! Benieuwd naar de kansen voor jouw onderneming? We kijken graag met je mee.