Wil je nóg
meer rendement
uit je online platform halen?

Bij WebNL creative studios vinden we antwoorden. Hoe? Door te vragen! Door samen met jou je uitdagingen en je doelstellingen te ontrafelen. We halen de onderste steen boven en gaan onderbouwd aan het werk met jouw positionering, online oplossingen en campagnes. Zo bereiken we samen maximaal resultaat. Zo maken we alles mooier en beter.

Over WebNL 

Het laatste nieuws

24 jun 2022

Wat zijn de persoonlijke verhalen van a.s.r?

Wat zijn de persoonlijke verhalen van a.s.r?

A.s.r. bezocht onze creative studios voor een workshop storytelling van Thijs van der Schaaf. En wat een geweldige energie bracht dit team met zich mee! Zo’n 20 medewerkers van de business unit ‘a.s.r. schade’ leerden in één dag inspirerende verhalen vertellen. De workshop hielp hen vooral om het corporate verhaal van a.s.r. te vertalen naar een persoonlijke verhaal. Thijs legde alles uit over de historie en de theorie van storytelling. Over waarom een sterk verhaal belangrijk is en uit welke elementen het bestaat. En al snel kwam ook de praktijk aan bod! Thijs inspireerde, gaf voorbeelden en hielp hen op weg naar hun eigen storytelling. Een fantastische dag die werd afgesloten met een borrel bij WebNL en een barbecue op het strand. Bedankt voor de mooie samenwerking, a.s.r.!

23 jun 2022

Een zelf-verschonende kattenbak? Of een hartslagband voor je hond?

Een zelf-verschonende kattenbak? Of een hartslagband voor je hond?

Dat ontdekte Hester toen ze Interzoo in Neurenberg bezocht. Eén van de grootste beurzen ter wereld als het gaat om de petfood industry. Hester is gedetacheerd bij onze klant Finest Petfoods, met wie we al jaren een fijne samenwerking hebben op ieder gebied: strategie, design, development en marketing. Samen met Rob, Mike en Bastiaan bezochten we de stands van verschillende leveranciers op de beurs, waaronder de merken Herrmann's, Oven-Baked Tradition, ZIWI en - zoals je hier ziet - Pawfect. Hester vertelde achteraf: “Gaaf om zo met de klant een aantal dagen op te trekken en aan te haken op het hart van de business.” En dat is precies waar detachering om draait!

20 jun 2022

Goede schoenen aan? Zwemkleding mee?

Goede schoenen aan? Zwemkleding mee?

Wat zouden we nou toch gaan doen? Er werd voorafgaand aan ons verrassings-teamuitje flink gegist, maar dít had niemand kunnen raden! Wandelend vertrokken we door de Scheelhoek naar de haven van Stellendam, van waaruit we met dit prachtige zeilschip - De Iris - het Haringvliet opgingen. De middag startte met een lunch en de Rabarberbubbels van chevalier sabreur Cees. Na een middag zonnen, RIB-varen, zeilen, zwemmen, duiken en zelfs stunten, nam Coerd de Heer ons mee naar de Menheerse Werf voor een heerlijke barbecue. We hadden geen beter weer, en vooral geen betere organisatie, kunnen treffen. Volop genoten!

14 jun 2022

Hoe bouw je het best presterende technische team?

Hoe bouw je het best presterende technische team?

Hoe bouw je met behulp van leiderschap aan het best presterende technische team? Dit en meer werd besproken op LeadDev in Londen: dé conferentie rondom Tech Leadership. Koplopers en talenten uit toonaangevende tech-bedrijven vanuit heel de wereld waren daarbij aanwezig. Daar passen onze eigen engineering leaders - Rob, Frank en Maarten - perfect tussen! Naar eigen zeggen was het een intensieve, maar zeer leerzame conferentie.

13 jun 2022

Door de modder voor vrijheid?

Door de modder voor vrijheid?

Afgelopen weekend deed onze collega Kristian mee aan de Mudraise. Een mudrun-actie van International Justice Mission (IJM) waarin de deelnemers zich inzetten voor de strijd tegen slavernij. Hoe hij de fondsenwerving aanpakte? In de voorbereiding stalde Kris op de bar van WebNL (h)eerlijke Tony-repen, cadeaupakketten en zakken koffie uit in ruil voor donaties. En daar werd natuurlijk massaal aan deelgenomen, want als collega’s vinden we het heel mooi dat hij zich hiervoor inzet! Ook vanuit de WebNL Foundation zijn we blij dat we hem konden supporten met een bijdrage. Until all are free.