Denk je wel eens
dat je marketing
veel beter kan?

Bij WebNL creative studios vinden we antwoorden. Hoe? Door te vragen! Door samen met jou je uitdagingen en je doelstellingen te ontrafelen. We halen de onderste steen boven en gaan onderbouwd aan het werk met jouw positionering, online oplossingen en campagnes. Zo bereiken we samen maximaal resultaat. Zo maken we alles mooier en beter.

Over WebNL 

Het laatste nieuws

16 mrt 2023

Hoe breng je een merkgedachte tot leven op een event?

Hoe breng je een merkgedachte tot leven op een event?

Wát een lancering! Na maanden hard werken, was het gisteravond tijd voor de introductie van BORLEY. Een vernieuwd merk in exclusieve buitenkeukens. Hoe breng je een merkgedachte nu echt tot leven op een event? BORLEY maakt indruk met kwaliteit! Smaakvolle aankleding, een sterke presentatie, culinaire traktaties van de barbecue en natuurlijk met de buitenkeukens zelf - die in hun showtuin te bewonderen zijn. WebNL is van begin tot eind bij dit sterke merk betrokken. Marktonderzoek, strategie, positionering (met merkverhaal en -belofte), naamgeving, branding, UX- en webdesign, website development, videografie, content en marketing. Genoeg om te laten zien dus! De komende weken delen we meer over ons werk.

6 mrt 2023

Waar vind je een luisterend oor?

Waar vind je een luisterend oor?

Veel jongeren in Nederland hebben het nodig, om talloze redenen. En dankzij de marketingcampagne voor Chat met Chris.nl weten steeds meer jongeren de weg naar hulp te vinden. In vijf maanden realiseerden we 43% groei in het aantal chatgesprekken en 82% groei in het aantal mails waarin jongeren hun hart luchten. Ruimschoots boven onze doelstelling. En bovendien; een resultaat dat er echt toe doet.

23 feb 2023

Meer opvallen bij je deelname aan een aanbesteding?

Meer opvallen bij je deelname aan een aanbesteding?

Deze week vind je ons in Oostenrijk! Net als talloze Nederlanders… Al zijn wij er met een hele andere reden. We bezochten het bergachtige landschap (deze keer) niet voor de wintersport, maar voor filmopnames. En ook dat is 'wunderbar'! Onze opdrachtgever zet het resultaat straks in om deel te nemen aan een aanbesteding. Ook daar kan ons videoteam je dus op creatieve wijze in ondersteunen. Interessant voor jouw organisatie? We denken graag mee.

21 feb 2023

Zoek jij het hogerop?

Zoek jij het hogerop?

Een presentatie geven op de 17e verdieping van het World Port Center? Natuurlijk willen we dat! De bioscoopzaal waarin de afspraak plaatsvond maakte al indruk, maar het uitzicht overwon. Wat we dan precies op deze betoverende locatie presenteerden? Daar laten we nog niet te veel over los, maar veelbelovend is het project zeker. Later meer!

17 feb 2023

Een nieuwe website of een volledige optimalisatieslag?

Een nieuwe website of een volledige optimalisatieslag?

In dit geval: beide! De website voor de CSG Prins Maurits is een tastbaar resultaat dat voortkomt uit een bredere samenwerking. Samen maakten we een optimalisatieslag op het gebied van Marketing en Communicatie. Hoe zet je de kwaliteiten van je eigen medewerkers hier optimaal voor in? We organiseerden workshops, gaven advies over de organisatiestructuur en maakten een langetermijnvisie, een jaarplan en een schrijfwijzer. Op detacheringsbasis dachten we mee over de open dag en de promotie die daarbij komt kijken, zoals een film. De kers op de taart is de nieuwe website waarop je álles ontdekt over de school en waar je als ouder je kind gemakkelijk inschrijft als leerling. Kortom: een bijzonder mooie samenwerking waarbij we op het hart van de organisatie betrokken zijn!