Bedrijfsfilms, animaties en andere vormen van videocontent; een organisatie kan niet zonder eigen beeldmateriaal. Beeld vertelt jouw verhaal sneller, overtuigender en met meer impact dan je zelf zou kunnen. Daarom brengt BEELDKRACHT, een label van WebNL creative studios, jouw boodschap over in de vorm van beeld. Authentieke bedrijfsfilms, pakkende videocontent en heldere animaties. Zullen we samen impact maken?

Wat zijn de mogelijkheden van videografie?

Wanneer je BEELDKRACHT inschakelt om een video, bedrijfsfilm of animatie te laten maken, ben je er zeker van dat we het hele plaatje verzorgen. Wij bedenken concepten, produceren en monteren video’s én verzorgen doelgerichte videomarketingcampagnes. Om te ontdekken welke doelen jouw organisatie wil bereiken met videocontent, organiseren we eerst een creatieve kick-off. Daarin bespreken we jouw wensen voor de video(‘s). Er zijn namelijk veel verschillende typen video mogelijk.

“80% van de mensen die online een animatie kijkt, herinnert zich deze animatie nog na dertig dagen.”

Denk aan bedrijfsfilms met storytelling, animaties, instructiefilms, testimonials, ‘werken bij’-films voor wervingscampagnes, moodfilms, social formats, videoseries en commercials. Zelfs het organiseren, regisseren en uitzenden van livestreams kun je aan ons overlaten. Natuurlijk komt bij ieder type video een eigen aanpak kijken. Dat geldt met name voor animaties, welke veelal worden ingezet als je iets ingewikkelds te vertellen hebt. Wanneer je een toegankelijke, begrijpelijke en leerzame animatie laat maken, kun je dit op een eenvoudige manier uitleggen.

Complete videoproducties: van concept tot montage

Bij de creatie van een videoconcept ontwikkelen onze videografen en scriptwriters een shotlist en een filmscript met beeldsuggesties. Ook stem je met een projectleider af wat er naast professionele videografie nog meer nodig is tijdens de draaidagen. Denk aan de aankleding van de set en de styling en visagie van de mensen die meespelen in de bedrijfsfilm. Daar denken we uiteraard in mee. In onze creative studios beschikken we over een eigen filmstudio met limbowand van 14 meter, een voice-over opnamestudio en een kleedkamer voor acteurs. Kortom: alles voor kwalitatieve videoproducties en filmopnames is aanwezig.

Mogen we je aan het denken zetten?

Wanneer is iets bingewatch-waardig?

Kan film jouw online succes verhogen?

Hoe regisseer je kippenvel?