Wil jij de markt veroveren met je product? Dan is het tijd om een hoogstaande webshop te laten ontwikkelen. Of je nu de consumentenmarkt wilt betreden óf een B2B-webshop wilt lanceren: in alle gevallen ben je bij de developers van WebNL creative studios in goede handen. Samen creëren we de e-commerce oplossing die jouw business naar het volgende niveau tilt. En als het even kan: die je interne processen ook nog eens automatiseert.

Een originele BASE-webshop

Op basis van jouw positionering en het onderzoek naar user experience, flows en persona’s ontwerpen we een webdesign op maat, afgestemd op jouw doelgroepen. Daarin wordt duidelijk welke menu-indeling, pagina’s en functionaliteiten jouw webshop nodig heeft om potentiële kopers te helpen. Willen zij bijvoorbeeld geïnspireerd worden door sfeerfotografie? Is er een calculator nodig om een gepersonaliseerde productprijs op te halen? En hoe lichten we de USP’s per product uit? Voor ieder onderdeel maken we doordachte keuzes.

“E-commerce has dramatically changed the way brands reach customers, making it faster and easier for consumers to make purchases on the fly.” - Hil Davis

Wanneer het tijd is voor de technische realisatie, dient ons zelf-ontwikkelde contentmangementsysteem (CMS) BASE als basis voor jouw webshop. Door de jaren heen hebben wij talloze webshops en e-commerce platformen gebouwd. Daar halen we bepaalde basisprincipes uit die de gebruiksvriendelijkheid verhogen. Denk aan de manier waarop productcategorieën en -overzichten worden ingedeeld, de manier waarop een zoekfunctie werkt of de manier waarop we de filteringsmogelijkheden instellen. De basis hiervan is in BASE opgenomen, waardoor we ook voor jouw webshop nooit op 0 hoeven te beginnen.

Webshop: van vindbaarheid tot conversie

Voor je potentiële klanten is het natuurlijk belangrijk dat jouw website vindbaar is. Met marketing kunnen we je daarin ondersteunen. We zorgen er ook voor dat de e-commerce oplossing SEO-technisch in orde is, gebruiksvriendelijk werkt en snel laadt. Wanneer de doelgroep je website bereikt heeft, kunnen wij hen inspireren door de content te verzorgen. Denk aan fotografie, video’s en teksten. Is de gebruiker overtuigd van het product? Dan zorgen we dat de check-out soepel verloopt. Onze technische specialisten leggen de koppelingen die nodig zijn, zoals een koppeling om diverse betalingsopties mogelijk te maken of om real-time de actuele voorraad te tonen. Alles om zonder moeite tot een conversie te komen!

Hoe ziet het beste e-commerce platform eruit?

Hoe lanceer je een conversieknaller?

Werkt jouw webshop optimaal?